Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Dag2 19/8 – Rødøy til Myken!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Etter en deilig natt og nydelig frokost starter vi meditasjonsturen. Vi går i stillehet opp Sherpatrappa til toppen av Rødøyløva. Trappa gjør veien opp til Rødøyløva enkel, og underveis kan du lese av hvem som har vært med å bidra til at sherpatrappa har vært mulig å bygge. Selve trappa er naturligvis bygd av fagfolk fra Nepal, og om du har gått i en før, så vil du fort kjenne igjen byggestilen. På toppen av trappa blir stien litt slakere, før du snart får øye på de siste høydemeterne som fører deg til toppen av Rødøyløva. Dette partiet er lett å gå, man har god plass å gå på, men kanten til venstre for deg leder rett ned i et loddrett stup, så pass på at du går her med nogen lunde god sikt. De aller fleste vil klare å gå her, og om man sliter med høydeskrekk, så er det mulig å holde langt nok til høyre i en såpass god stund at man klarer å komme ganske langt opp mot toppen. Vi mediterer på toppen. (husk sitteunderlag).

Når vi kommer ned er det utelunsj som vi henter fra havet. Vi har med oss fri dykkerutstyr og skal ned og hente litt godsaker ved de 4 hvite strender. Vi griller og snakker om dagens etappe og opplevelser. Så er vi på øya utover ettermiddagen og opplever det fantastiske kulturlivet. Før avreise er det nydelig suppe, brød og kaffe til middag hos ho Malin.

Vi drar fra Rødøy med båt 1925 ankomst Myken 2045. Myken er samfunnet som går mot strømmen, og beviser at det fremdeles kan være liv laga i bygder som ellers avfolkes og forsvinner. Nord for polarsirkelen, og så langt ute i havet at man ikke engang skimter Hurtigruten når den passerer inne i fjæresteinene, og 40 min med hurtigbåt fra nærmeste nabo, vokser både befolkningen og optimismen. Den eksotiske og litt utilgjengelige plasseringen gjør allikevel at hit ut er det bare de aller mest interesserte som kommer. Det er 9 fastboende på øya. Vi skal overnatte på seng og suppe.

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »
Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin