Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Dag3 20/8 – Myken!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Vi er på Myken hele dagen. Spiser frokost, tar det med ro, lærer meditasjon, gigong9 og bevegelsetrening9. På kvelden besøker vi Myken destilleri som er verdens første arktiske whisky destilleri – og også Norges største whisky produsent. De har siden 2014 drevet håndverksmessig produksjon av gin og single malt whisky etter gamle tradisjoner.

Myken er samfunnet som går mot strømmen, og beviser at det fremdeles kan være liv laga i bygder som ellers avfolkes og forsvinner. Nord for polarsirkelen, og så langt ute i havet at man ikke engang skimter Hurtigruten når den passerer inne i fjæresteinene, og 40 min med hurtigbåt fra nærmeste nabo, vokser både befolkningen og optimismen.

Myken ligger midt i et eventyrrike, men gjør ikke mye utav seg selv, med en samling lave holmer og lyngkledte øyer. Her kan man sitte og beundre utsikten, fra Lofotveggen i nord, via Bolga, Svartisen, Rødøyløva, Hestmannen, De syv søstre, Dønnamannen, Lovund, og Træna – og på gode dager helt til Vega. Her senker roen seg over alle besøkende, og det er lett å finne tid og sted til ettertanke og meditasjon.

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »
Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin