Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Dag4 21/8 – Myken til Træna!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Rib fra Myken til Træna etter frokost og morgen meditasjon. På Træna skal vi bo på et nytt hotell i en gammel skole. Træna Overnatting er det nyeste overnattingsstedet på Husøy i Træna. Det ligger helt sentralt med 2 minutt fra kaien. Tidligere har bygningen vært rådhus og har nå blitt renovert til hotell og leiligheter. Restaurant med frokostservering og mat.

I løpet av dagen tar vi turen over til vakre Sanna og mediterer. Sanna, også kjent som “øya med fjellene”. Sanna har høye fjelltopper, flotte turstier, hvite strender og mørke grotter.

Selv om øya er flott, er det kun to fastboende her og få fasiliteter. Det finnes et sommeråpent grendehus som serverer vafler og kaffe her, og på lokalbåtkaia finnes det toalett.

På Sanna går vi Kirkehelleren i stillhet og kontemplasjon: Denne katedral-lignende helleren har en mektig atmosfære med en rik historie. Utgravninger her har avslørt 9000 år gamle funn, og i dag blir det ofte holdt konserter her.

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »
Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin