Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Dag5 22/8 – Træna til Havkanten/Vega

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Vi drar etter frokost og bevegelsestrening. Båt fra Træna 13.10. Ankomst Sandnessjøen før turen går videre 15.30 med Minibuss til Alstahaug. Så er det Rib Safari gjennom Vega øyene med spaser tur i dialog opp Vegatrappa som består av kloppbelagt sti og bruer frem til selve oppstigningen til Ravnfloget, 350 meter over havet. Når vi kommer til toppen har du tilbakelagt nærmere 2000 trinn. Vi skal nyte en fantastisk utsikt mot Søla og Vegaøyan i midten av verdensarven. På dager med klart vær kan du se helt til Træna. Meditasjon på toppen. Så er det tilbake med Rib og ankomst Havkanten, der er velværestampene klar og det blir hel grillet lam på kaikanten til middag på kvelden. (det er muligheter for å leie havkajakk, fiske eller andre aktiviteter om dere ønsker dette, betales selv av hver person)

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »
Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin