Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Dag7 24/8 – Lovund til Bodø!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Fra Lovund kl 06.25, frokost på båten. Så det er bare å pakke kvelden i forveien og gå ombord. Vi har et båtbytte i Stokkvågen før vi drar videre til Bodø, ankomst 11.15

På denne turen lærer du om Ennead`s meditasjon, gigong og bevegelsestrening også lærer du mer om hvilken energi og type du er.

Prisen er 21.800,- som inkluderer reiser med båt og buss, 6 overnattinger, frokost, lunsj og middager. Vi spiser på Helgelandskysten mest fantastiske steder. Videre er undervisning, billetter underveis, rib båter og whisky smaking inkludert. Flybilletter og drikke kommer i tillegg. Bestill tidlig, det er 4 plasser igjen, 12 personer har allerede bestilt. Du trenger klær for å være ute, sitteunderlag og tannbørste, resten ordner vi. Hjertelig velkommen til denne unike turen, hilsen Morten og Teamet.

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »
Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin