Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Å ekle seg!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Ekler du deg? Sier du eller gjør du noe som stikker andre. Snakker du om andre eller skriver du om andre, ting som du helst ikke ville hørt selv? Her om dagen fikk jeg en melding fra en gammel coach som skrev…noen ord som jeg ikke vil gjenta….og avsluttet med …..ta deg en burger og slapp av. Det merkelige med dette er at mailen kom gjennom systemet og frem i bevisstheten min. Noe som nok ikke var meningen. Det motsatte ville ha vært å si noe som er hyggelig eller ikke si noe i det hele tatt. Det som er spennende med dette er å ta frem det jeg har lært av mine sjamanske venner. Det forklarer hvordan karma slår tilbake på den som ekler seg.

Ord er som intensjoner. Det er en bevisst kraft som er rettet mot noe. Ord og intensjoner oppfører seg som et energifelt som treffer og manifesterer. Da blir det som enda ikke eksisterer til en realitet. Når en som mestrer dette faget (sjaman) får noe som retter seg mot enn, som den andre med en intensjon stikker til den andre (med onde i ) for å treffe. Så vil (sjamanen) snu energien og behandle den andre med den samme energien som ble sendt ut. Dette er hva ganding egentlig er. Som er det samme som å sende ut bevissthet. Gjerne fra en transe for å utrette et ærend og skaffe opplysninger, eller gjøre noe godt.

Når jeg ekler meg så slår veldig ofte eklingen tilbake på meg. Også må jeg rydde opp i meg selv.

En som virkelig kan praksisen med å sende energien tilbake, vil kunne gjøre dette for å hjelpe den andre med å rydde i seg selv.

Jeg har skrevet dette for å sette fokus på hvor viktig det er å ikke ekle seg. Det ødelegger din egen karma. Vær veldig nøye med hva du tenker og hva du sier om andre så det ikke treffer deg. Det er som en kule fra en pistol. Av og til kan du treffe fjell og da vil rekylen slå tilbake.

Hvis jeg tenker på andre og får tanker som er ekle stiller jeg meg spørsmålet. Hvorfor tenker jeg som jeg gjør. Hvordan kan jeg tenke som jeg gjør? Dette hjelper veldig så jeg slipper å høre både skuddet og få rekylen.

Ha en super helg !

Og takk til den gamle flotte coachen som brakte opp temaet så fint ! Uten deg hadde jeg ikke vært der jeg er i dag!

Morten!

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


2 Comments

  1. Kommentaren jeg skrev om å ..ta en burger.., beklager jeg på det sterkeste. Det var et øyeblikks frustrasjon over noe gjenkjenbart som «traff» ved å lese bloggen. Påminnelse om noe. Men, noen coach blir jeg nok aldri. Selv om det er interressant.

    1. Så flott!
      Uansett om du er coach eller ikke så er dette et veldig bra tema som ble brakt opp.
      Hell og lykke videre – Da ble det noe godt ut av dette også 🙂

Mer å utforske

Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »
Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin