Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Årets julegave – Evig Håp!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Det er juleferie og vi, jeg og Leon min sønn er på vei til Nord Norge. Men, før det, før jeg forteller videre, vil jeg først og fremst ønske DEG en riktig god JUL og TAKKE for at du leser bloggen og hører på bevissthetspoden. Det er din gave til meg, tusen, tusen, tusen takk!

Akkurat nå når dette sendes ut og du leser deg så sitter vi i bilen og spiller «Driving home for Christmas med Chris Rea» på vei over Grong og videre til Mosjøen. Vi har nettopp vært på Snåsa og laget julepoden med Snåsamannen og Christer og Anne Karen som har skrevet boken Evig Håp! Jeg har lest boken og den er veldig treffende for det Joralv står for og alt det gode han har gjort for andre. Tenk deg å dedikere livet til å hjelpe så mange. Poden kommer ut på fjerde søndag i Advent, altså nå på søndag og er min julegave til deg og din familie. PS, vi har tatt corona test og den var negativ.

Det har vært et spennende år med bevissthetspoden med over 10.000 nedlastede timer. Det er klart at poder med kjendiser som spilles inn i de store mediahusene har en helt annen rekkevidde en meg. Men, uansett rekkevidde så er jeg utrolig glad for å være med på denne podens reise. Jeg har store visjoner for bevissthetspoden neste år. For hva den og du og jeg skal være med på. Det er ett ord som beskriver hele visjonen, Folkesjela! Og siden vi nå snakker om visjoner. Den 21 Januar kan du være med å Tenne din indre Flamme på Kulturverket Flammen den 21 Januar klokken 1800 – 2100 (2200) I Nittedal, Oslo!

Lenka er lang, men den fører deg til billettene på flammen!

https://www.nittedal.kommune.no/flammen/kommende-forestillinger/#viewtype:item/templatetype:1/daytype:1/params:{%22Categories%22:%222050%22,%22SearchText%22:%22%22,%22DateFrom%22:%2216.12.2020%22,%22DateTo%22:%2214.02.2021%22,%22Municipalities%22:%220%22,%22Kunde%22:%22nittedalkommune%22,%22Id%22:%2220630%22,%22ItemDate%22:%2221.01.2021%22,%22WeekDays%22:%22%22,%22List%22:%22compact-full%22,%22Count%22:%22%22,%22Distributor%22:%22%22}/

Dette som er så spennende at bevisstheten bruser i blodet mitt. Ja, også skal jeg presentere foredraget i Mosjøen. Går det bra og han Kenneth Søttar som leder Kulturhuset sier, Ja. Ja, da skal jeg til Mosjøen med foredraget i Februar. Og nå, når jeg nå sitter her grytidlig på morgenen og skriver til deg i Juleverkstedet i skogen. Så setter jeg like godt en intensjon for Bodø og Ålesund også. Bodø fordi jeg ble det anbefalt det av han Tom Øystein som gå meg hintet om Mosjøen. Og Ålesund fordi jeg har Simon som har gått i lære hos meg nå i høst og som driver mye av kulturlivet der borte.

Hvorfor jeg forteller dette? Jo jeg gjør fordi, når en har en stemme i seg som flere trenger å høre, noe å gi bort noe til andre, altså noe inni deg som er større en deg selv, noe som vokser frem og ut av deg. Så blir det ikke plass nok til å holde på det lenger. Det er da enn skal gi det bort til andre. Akkurat som blomsteren gjør når den blomstrer.

Jeg følger strømmen med bevissthet som spinner rundt energien i det jeg skaper inni meg gjennom naturlige prinsipper som jeg deler med deg i mine programmer og foredrag. Det gjør meg uredd og glad, selv om jeg vet at det er noen som synes jeg eller dette er underlig, men det trenger jeg ikke å bruke energi på. For, er det ikke slik at bevisstheten en strøm med en frekvens i seg, og når vi følger den vil den seile oss ditt vi skal, og at de som vil stoppe den klarer det helt fint, om vi ikke er oppmerksom og svinger unna.

Evig Håp, Evig håp, Evig Håp!

Da går jeg og bader O-vann!

mvh Morten

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Lykkeforskning!

Midt i denne uken laget jeg ny pod som legges ut i dag med Lykkeforsker Ragnhild Bang Nes. Det ble et energisk intervju med Ranghild som forklarer på en god måte hvordan positive opplevelser gir

Read More »
Inspirasjon

Å grave etter GULL!

Velkommen tilbake til bevissthets bloggen. Denne uken har vi jobbet med det nye programmet som starter den 24 Februar. I stedet for å reise til Mosjøen og holde foredrag. Det ble flyttet fordi kommunelegen ønsket

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin