Øyhopp-topp-meditasjonstur
på Helgelandskysten

6 destinasjoner med 7 overnattinger!

Toppen av Rødøyløva med utsikt over helgeland

Vi har gleden av å presentere sommerens bevissthetstur til Helgelandskysten 18 – 24 August.

Dette er en unik tur med fantastisk mat, kultur, natur og sjelsettende opplevelser. Vi skal gå toppturer, meditere og oppleve ekstrem natur og mat. Turen er på 7 dager og er designet for «knockout i frontallappen» – en vesentlig del for lettere å komme deg inn i «flytsonen».

Med på turen som gjesteforeleser om Ennead, traume, release og Qigong9 er
Paolo Scoglio fra Boston, USA.

Dag1 18/8- Bodø til Rødøy!

Vi reiser fra Bodø med båt 1615 og nytter Lofotveggen før vi dreier innover Helgelandskysten. Så hopper vi av på Rødøy 1905 for å spise og overnatte hos ho Malin på Klokkergården som er kåret til beste gjestehavn i Norge.  Klokkergården og ho Malin er altså kjent for fantastisk mat og service. På rommet ligger det en overraskelse før du kommer ned og spiser 3 retters middag med utsøkt fersk fisk fra havet rett utenfor. Under middagen er det historiefortelling om klokkergården og det gamle kyst livet. Det blir en lang dag så vi er nok trøtte og legger oss før midnattsola legger seg. 
Ps. Du bestiller selv flybillett og kommer til Bodø den 18/8 før kl 1400 og bestiller selv hjemreise fra tirsdag 24/8 i Bodø etter klokken 1200.

 

 

Helgelandskysten

Dag3 20/8 – Myken!

Vi er på Myken hele dagen. Spiser frokost, tar det med ro, lærer meditasjon, gigong9 og bevegelsetrening9. På kvelden besøker vi Myken destilleri som er

Se mer»

Takle presset i arbeidslivet bedre?

Morten har formelen gir deg verktøyene uansett utfordring

Meld deg på nyhetsbrevet mitt - 107 råd for et inspirerende liv

Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du å bli tilsendt e-post og meldinger fra Leadership AS

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin