Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

De to ytterpunktene

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Kartet viser deg muligheter (potensial), å gå i terrenget er opplevelsen (virkeligheten). Når du utvikler deg, er det når du integrerer (erfaringen) forskjellen mellom potensial og virkelighet. Mellom det du har mulighet for å gjennomføre og det du har blitt gjennom å gjøre det. Integreringsprosessen skjer etter hendelsen. Når du ser deg tilbake og tenker. Jøss`e navn klarte jeg det der. Når du har mestret alle farene og rolig i hjertet forlater terrenget lykkelig fylt av nye opplevelser.  Da kommer følelsen av fullkommenhet sigende innover i sitt eget delige tempo og mørner det som er igjen av egoet så du blir du og jeg blir jeg igjen.

Det motsatte er når du føler deg presset fra alle kanter og allikevel gjør det. Da står du igjen med et uforløst potensiale, selv om du kom deg gjennom de faretruende stedene. Det er ingen vits i å gå inn i et rasfarlig område hvis du vet at du kanskje ikke kommer hel ut igjen. Det er ingen vits i å nå toppen av fjellet når de som er hjemme er lammet av frykt. Det er ingen vits i å jobbe med transformasjonsprosessen hvis du ikke kan ta vare på familien din. Før du legger ut på reisen bør du gå flere mindre og korte turer. Lære deg å ha orden i basecampen din. Ta utdannelse, få deg jobb, tjene penger til livets opphold og forsørg dem som er rundt deg før du legger ut på de aller mest strabasiøse turene.

Men, det motsatte skjer også. Du kan bli sittende hjemme og sjekke ut alle muligheter og drømme deg bort. Når du stadig vekk ikke kommer deg avgårde så mister du disse tre prinsippene potensial, virkelighet og erfaring. Det skjer ingenting før du setter foten i bakken, retter deg opp og begynner å gå. Alt du gjør for å ikke gjøre det du skal hemmer deg fra å delta i din egen reise. Det nytter ikke med et enormt potensiale hvis du ikke kommer deg ut av døra.

Når du går ut døra splitter du opp to vesentlige ting. Det ene er at du går mot det som er unikt i deg. Det andre er at det universelle omfavner deg. Det starter med at du gjør noe som er annerledes med deg selv og livet ditt. Det separerer deg fra det dagligdagse og tar samtidig tak i det nye. Dette starter differensieringen mellom deg og gamle tankemønster. I det du går mot noe som er unikt i deg skiller du deg ut fra mengden. Du tar en annen vei enn strømmen som fører deg avgårde.

Samtidig og helt i andre enden starter den andre prosessen, for i det du splitter lag med det gamle og blir unik omfavnes du av noe større- helheten. Du trekkes mot det universielle. Det som livet ditt er en del av, det som mitt er en del av, det som alle er en del av. Nå oppløses det unike i deg. Du forstår at du ikke er så spesiell allikevel, men er en del av noe større. 

I dette øyeblikket forstår du disse tre prinsippene. Spørsmålet du må stille deg er om du skal gå ut av døren eller sitte hjemme og se på kartet. Skal du puste liv i dine drømmer og reise på nye eventyr eller la det stå til og sitte å se på. Livet skjer jo uansett om du er det bevisst eller ikke. Bevissthet er et studie gjennom konsentrert oppmerksomhet rettet mot det som lever i og utenfor deg.

Ha en fin pinsehelg!

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »
Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin