Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Det er i din natur!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Hei, det er helg og blog tid. Jeg skriver på den nye boken som kommer til høsten. Her er et lite utdrag som jeg legger det ut nå. Har du noen kommentarer, så si gjerne fra. Akkurat som elementene på bildet fra Japan bærer i seg en funksjon så gjør gjør vi mennesker det også. Bildet av elementet flammen symboliserer funksjonen, varme og livsenergi. Det står ikke skrevet i vannet at det binder sammen liv, men vi forstår det når vi har opplevd å plante et frø som ikke vokser frem før det får vann. Og ingen levende organiske vokser frem uten at det er plantet ned i jorden. Jordens funksjon er helt avgjørende for at livet skal vokse frem. Og luften, ja uten luften ville det bare dø.

Sånn er det med oss mennesker også. Vi bærer med oss noen essensielle kvaliteter som er nødvendige og livsviktige for at vi skal ta vare på oss selv og den verden vi lever i.

Hver enkelt type fra 1- 9 bærer i seg en helt grunnleggende kvalitet. Vi har alle – alle 9 kvalitetene i oss, selv om en av dem er sterkere og fremtredene. Den som vi er født med er vår naturlige kvalitet eller vår natur.

Her er 9 funksjonen presentert gjennom hver og en av de 9 typene. Husk at vi bærer dem alle i oss selv om vi er født med et av dem som er dominant. Det er når vi mister kontakten med oss selv at vi mister kontakten med vår natur og kvaliteten som er i den. Det er så fort gjort å bare tenke på seg selv oppi alt som skjer i livet og rett og slett glemme å gi av vår natur.

1- Det er i din natur å ha en høyere mening med livet. Å ha bevisst kontakt med eksistensen i relasjon til deg selv og andre. 

2- Det er i din natur å være vennlig mot deg selv og andre. Lev gjennom denne godviljen i relasjon til deg selv og andre. Vær så involvert at du er hundre prosent tilstede. Når du virkelig er involvert vil det være interessant å være sammen med deg. Dette er det samme som som skjer når du ser små barn leke. De tiltrekker all din oppmerksomhet fordi de levendegjør livet gjennom å leke med det.

3- Det er i din natur å utvikle deg og glede deg over livet. Inspirer andre gjennom å være et godt eksempel. Gi mer en du tar, det gleder ikke bare deg, men alle som er rundt deg.

4- Det er i din natur å la gamle følelser forsvinne for så å bli fornyet. Det er i din natur å erfare virkeligheten. Den er ikke i hodet, i egoet, i det som du tror er deg. Den er pulsen av livet inni deg.

5- Det er i din natur å observere deg selv og andre uten å dømme eller å ha forventninger. Engasjer deg med realiteten av situasjonen du er i og hjelp andre å forstå.

6- Det er i din natur å være sammen med livet uansett om energien er høyt der oppe eller langt der nede. Det er i din natur å ha dette ustoppelige motet og troen på at denne energien er i deg og at det er den som driver alt liv videre.

7- Det er i din natur å føye til flere muligheter så livet blir rikere. Det er i din natur å glede deg over alt potensiale og få dette frem i de du møter på veien gjennom livet.

8- Det er i din natur å stå opp for den du er og være stødig og sterk. Det er i din natur å ta vare på andre og lede verden mot et godt og trygt sted.


9- Det er i din natur å være klar over at alt og alle er i kontakt med hverandre. Det er i din natur å være rettferdig, fri og leve et liv i takt med flyten av alt som foregår i verden. Det er din natur å bære i deg en ustoppelige utholdenhet ovenfor alt og alle uansett om det du opplever er på godt eller vond. Det er i din natur å være sammen med livet og ikke flykte fra det, men å puste med aksept, sinnsro og godhet.

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »
Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin