Supercharged

2022

Velkommen til Supercharged

Det er ingen ting som gjør meg mer glad en dem som opplever fremgang, derfor har jeg jobbet frem SUPERCHARGED som er et vanvittig spennende konsept for mennesker som trenger mer kraft for å øke gjennomføringsevnen.


Jeg garanterer fremgang og du får pengene tilbake om du ikke går ned i vekt, 

blir i bedre form eller når de målene du setter deg.

Jeg gjør det fordi jeg har samlet det beste av det beste jeg har lært 

gjennom 20 år med bevissthetstrening.


Programmet starter mandag 16 mai og går over 7 uker frem til sommeren med avslutning 20 juni. Gjennom en time på zoom hver uke i 7 uker skal jeg hjelpe deg å nå dine mål og drømmer. Du får personlig oppfølging 3 ganger pr. uke på mail og zoom.


      Det er et program for deg som ønsker hjelp til å øke din gjennomføringsevne.

      Du vil lære hvordan du løfter deg selv gjennom å løfte andre.

      Du vil lære av å være i et miljø som er godt og trygge å være i når du eller andre skal og vil gjøre et gjennombrudd.

Dette er altså for deg som vil lære hva som skal til for å komme videre der det har stått stille.

      Det kan være å gå ned 5 kilo med garanti.

      Få en bedre relasjon til sin partner.

      Drømmer om å få til din egen praksis eller butikk.

      Det for deg som vil lære å forplikte deg til å endre deg.


Hvorfor tenker jeg slik og hvorfor er dette konseptet så viktig for meg? Å se mennesker som ikke følger opp eller gjennomfører det de er enige med seg selv om er noe av det mest drenerende jeg opplever i livet. Det kan være seg å komme seg forbi gamle mønster og komme inn i nye og bedre. Eller rett og slett bli ferdige med ting for å komme seg videre. For dem som ikke får hjelp til dette eller klarer det på engen hånd, ser jeg at frustrasjonen vokser mer og mer for hver gang. Å gi seg eller stoppe foran målstreken er ikke bra for hverken deg eller dem rundt deg. Skal du være med i SUPERCHARGED gruppen skriver du en mail til morten@mortennygard.no Om hva du ønsker å oppnå de 7 syv ukene SUPERCHARGED pågår. Har du noen brennende spørsmål er det bare å kontakt meg, så svarer jeg umiddelbart. Å lære andre å mestre seg selv og livet er mitt hovedmål. Den største gleden jeg føler i livet er å se at du er helten i ditt eget liv. SUPERCHARGED koster 10000,- Ps ! 25% rabatt til dem som melder seg på første gangen.


Med vennlig hilsen Morten Nygård

morten@mortennygard.no

90016400Handlekurv