Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Ensomheten, aleneheten og livsenergien din!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
  •  Å være sammen med seg selv i aleneheten er ikke det samme som å være i ensomheten. 

Jeg skal beskrive mer rundt temaet jeg snakket om i går kveld på direktesendingen. Det er litt komplisert, men jeg tror allikevel at det kan være hjelpsomt å skrive det helt ut for deg som leser bloggen. Jeg forklarer både metaforisk og fra reelle opplevelser.

Etter 3 uker alene gjennom Frankrike og Spania kulminerte dette til klarhet da jeg kom til flyplassen i Santiago de Compostella. Ettersom det ikke var sykkel butikker åpen i Santiago for sykkelbag kjøp så syklet jeg til flyplassen som en siste etappe. På flyplassen var det ingensteds å kjøpe bagger til bagasje og innpakning til sykkelen. Alt var stengt ned. Så jeg gikk til skranken med sykkelen i sykkelklær for å sjekke inn. Damen bak skranken spurte på Engelsk; hvorfor har du ikke pakket ned sykkelen på forhånd. Jeg fortalte at jeg hadde reist uten bagasje fra Norge og videre i 3 uker til jeg kom hit, så det hadde jeg ikke med meg . Det var ingen tegn til forståelse for at jeg hadde reist uten bagasje. Så vi ble bare stående og se på hverandre i stillhet i lang tid.

Jeg pustet helt rolig og merket at jeg gjenkjente aleneheten, at jeg sto alene i meg selv uten noen form for irritasjon eller ubehag. Jeg så avslappet på henne før det etterhvert kom en lang forklaring på Spansk, ikke til meg, men til kollegaen i den andre skranken. Jeg snakker ikke Spansk, men kroppsspråket sa tydelig at dette skulle jeg ha ordnet før jeg kom til flyplassen. Nå sto plutselig han og så på meg. Igjen ble jeg stående i aleneheten (ikke ensomheten) helt rolig uten noen form for irritasjon eller ubehag.

Nå er det lett å si, at alt er som det er og alt kommer til å gå bra, men det er det ikke for alle, særlig ikke for dem som står i en lang kø og venter på at de skal reise. Det er det heller ikke for dem som savner andre, har masse følelser som bruser rundt og ikke forstår hva de driver med i livet sitt. Eller vil være et annet sted en det de er. ( det er kanskje en av de største årsakene til at mennesker føler seg ensom). De har ikke vært alene lenge nok.

Bevissthet i oss, er i seg selv oppmerksom på bevissthet. I oss selv og bakom alt annet er det noe som gjenkjenner bevisstheten i oss mennesker som energi som vi reager på. Da mannen så meg og sykkelen- gjenkjente bevisstheten i han min energi og jeg hans energi. Dette ble koblet sammen til felles menneskelige bevissthet som det er en intelligens i som alle forstår. Han ble fri fra det han var midt oppi og ordnet opp uten noen form for uro eller stress fordi han møtte på den universielle bevisstheten.

Noe som du helt alene er ansvarlig for om du bringer med deg eller ikke. Jeg sier det slik, ønsker du å reise som en konge eller dronning så må du oppføre deg deretter.

Han forteller på engelsk at inntaket på spesialbagasje var nedstengt. Jeg fortsatte å se på han, ikke bedene, bare i aleneheten .. ikke i ensomheten, før han plutselig sier, ok- la oss gå. Han pekte langt nedover flyplassen. Vi gikk nedover til vi kom til spesialbagasje rommet. Han ba meg stå utenfor og vente. Etter veldig lang tid kom han ut med en stor sykkel-papp-eske. Jeg sier takk før vi begge snur oss og ser bort på køen som vokser seg større og større langt der borte ved innsjekkingen. Der som så mange nå har mistet seg selv og står og venter på at det skal skje noe, mange med begge beina plantet fast i irritasjon og frustrasjon over at innsjekkingspersonalet er borte.

Han gir meg pappesken og sier på engelsk; du må skru sykkelen fra hverandre og putte den nedi. Så går han tilbake til innsjekkingen igjen. Jeg begynner å pakke ned sykkelen men mangler tape for å tape sammen pappesken med sykkelen i. Utenfor rommet der jeg står kommer det flere flyplassansatte forbi på en gang og jeg spør alle om de har tape. No, no er det eneste svaret jeg får. Jeg blir stående der og vente i 10 minutter i aleneheten før det kom det en ny person gående. Nå spurte jeg som om det var første gangen jeg hadde spurt om tape, uten å be om det, bare helt enkelt- Hola, har du tape.Personen så på meg og sa ja det har jeg, vent litt så henter jeg det til deg. 

Ensomhet har tanker som fører til savn, frykt, redsel og uro i seg. Aleneheten består av en individuell energi som kobler oss sammen med den universielle bevissthet av medmenneskelighet og kjærlighet. En kjærlighet som vi ikke er alene om, men som omslynger alle like fullt som den omslynger oss selv, uansett landegrenser eller kultur.

Under turen viste det seg at det bare er når jeg ble bundet fast til hvordan ting skulle være, at utfordringene oppsto. Med en gang jeg slapp det fri ble det jeg var bundet til borte. Sånn ble dagene selv-organisert. Jeg har reist gjennom Frankrike og Spania uten et eneste problem som økte i størrelse, alt ble lettere og lettere etterhvert som dagene gikk inn. Jeg reiste sømløst.

De aller fleste jeg snakket med under turen hadde opplevd at de i begynnelsen lengtet hjem fra de harde dagene med varme og uforutsigbarhet om mat og bosted. Ensomheten hadde slukt alenehetens bevissthet. Det hadde vært såre skuldre, gnagsår og mye gråt som hadde tatt dem bort fra opplevelsen, kanskje nødvendig, kanskje ikke. Mange fortalte også at de ikke visste hvorfor de gikk, men at følelsen endret seg etterhvert som de var alene på tur. For mange var det en spesiell opplevelse å legge ensomheten, savn og stress bak seg og gå videre inn i en annen opplevelse av seg selv og livet.

For meg var det overtydelig å se på turen at de som hadde gått i flere dager hadde en sterkere og tydeligere livsenergi. Det var også tydeligere for meg å se hvilken energi de bar i seg i forhold til Ennead metoden med de 9 livsenergiene. Det var akkurat som det forstyrrende stresset fra det dagligdagse livet var vasket av dem.

Det er en klar forankring mellom bevisstheten jeg snakker om og livsenergien du bærer i deg. Når alt det personlige (dagligdagse tanker) vaskes bort skinner du og du blir deg selv. Det viser hvem du er og hva du står for. Livsenergien blir tydeligere og bevisstheten i aleneheten virker å være lettere å koble seg på. Det ble flere og flere grupperinger med mennesker som koste seg sammen etterhvert som jeg nærmet meg Santiago. Jeg stoppet opp og snakket med noen av dem. Alle var de alene på tur sammen med andre og smilte og lo selv om de gikk på samme veien i samme tempo med de samme utfordringene.

Vil du lære mer om din livsenergi og hvordan den kan skinne for deg, er det bare å sende meg en mail på: morten@leadership.as

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Endelig er boken ferdig skrevet

Av 200.000 tusen ord så sitter vi nå igjen med 85.000 ord. Det er langt mer en – en hel bok som er redigert bort. Det er mange ting som er tatt bort, fordi det

Read More »
Inspirasjon

Ensomheten, aleneheten og livsenergien din!

TweetShareSharePin0 Shares  Å være sammen med seg selv i aleneheten er ikke det samme som å være i ensomheten.  Jeg skal beskrive mer rundt temaet jeg snakket om i går kveld på direktesendingen. Det er

Read More »
Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin