Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Ettertanke!

MortenNygard.no 2020-2021

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Det er fredag, det er helg tid og det er tid for blog. I tillegg ligger et helt nytt år foran oss. Først og fremst må jeg si at det føles uvirkelig at så mange er berørt på Gjerdrum av leirraset. Mange av mine venner bor i nærheten, men alle har klart seg bra uten at det tar bort den ekle følelsen at det er 10 som ikke er gjort rede for. Det satte preg på feiringen i går. Det ble en rolig kveld hvor vi ble sittende å se på raketter lyse opp himmelen noen åser bortenfor Gjerdrum. Jeg har aldri sett så mye raketter på en gang. På en måte håper jeg det lyste opp en mørk nyttårsaften for de tungt berørte. Det tenker at det at mange ønsket å avslutte en merkverdig 2020 og komme seg inn i nyåret med lys og farger på.

Jeg tenker på intervjuet som jeg gjorde med Varingen på lillejulaften om å sinne, følelser og mønster. Hvordan disse følelsene kan forvaltes gjennom kroppen i stedet for å ties ihjel. Nå er temaet enda viktigere, tenker jeg. Vi trenger å tenne flammen og gi dem som trenger det redskap for å takle lidelsene sine. For alle som kommer på Flammen den 21 Januar vil være med på å tenne lyset for seg selv og for dem som trenger det enda mere. Jeg har i alle fall tenkt å stå opp og hjelpe dem som trenger å endre frekvensen i kroppen. Så den spinner oppover og ikke nedover. Sammen skal vi tenne flammen for 2021, den 21 Januar klokken 2100. Kveldens reise starter klokken 1800.

Tidligere på kvelden mens vi skjærte opp Kalkunen diskutere vi selvfølgelig koronaen på godt og vondt. Vondt fordi så enormt mange har mistet jobb og inntekt. At så mange er blitt så skremt av konspirasjonsteoriene. At verden er styrt av de store selskapene og deres sammensvorne politikere som har bestemt at alle må vaksineres. At det er noen som står bak dette og at vi trenger å bli færre mennesker på jorden. Jeg kan bare svare for meg selv, at jeg er veldig usikker på hva det egentlig er som foregår i et større perspektiv. Jeg får ikke hodet mitt rundt dette.

Jeg tenker på bedriften vår i Oslo sentrum som nå har vært stengt i til sammen 5 mnd av det siste året. Vi har sendt hjem 30 medarbeidere til alle verdens hjørner. Jeg tenker på dem og hvordan noen av dem skal klare seg fremover. Flere av dem vet jeg sender penger hjem til familie medlemmer som nesten ikke har noen ting og nå enda mindre etter at koronaen har inntatt verden. Tankene hopper; hvordan skal det gå når de som har lite bare får mindre og mindre og de som har mye bare får mer og mer. Hva i all verden skal verden med enkeltmennesker som sitter med med flere milliarder kroner, det er kanskje ikke så rart at blir opprør flere steder i verden. Tenk for noen ringvirkninger det hadde blitt visst de som har mye, faktisk hadde gjort noe for dem som har veldig lite, jeg tenker ikke på meg, men på dem som virkelig ikke har lite.

Godt, fordi så mange har begynt vende seg innover og kjenne etter hvordan vi egentlig har det og hva vi egentlig driver med. I en verden med overforbruk og den ene natur katastrofen etter den andre. Nå må vi faktisk begynne å sjekke jordsmonnet der vi bor så ikke husene raser sammen. Vi lever i en verden, i en tid hvor absolutt alt, inkludert naturen, endrer seg i en hastighet vi aldri har sett før.

Nå kan vi heldigvis ikke reise til andre siden av verden for å oppleve det gode liv. Ikke bra for dem som lever av turister, men bra for naturen. Nå må vi finne det gode i nærmiljøet. Kanskje det gjør at vi tar bedre vare på det. At bonden blir sett på som en langt større ressurs en det har blitt gjort de siste årene. Vi trenger nærmiljøet, vi trenger maten fra landbruket. Vi trenger ikke å kjøpe kjøtt bra Brasil som kommer i en container som har reist verden rundt før vi serverer biffen på bordet. Vi trenger biffen fra bonden, grisen, kua, kyllingen, havren og rent vann fra bekker og fjell. Det er naturen vi trenger.

Jeg har aldri sett så mange i skogen som jeg gjorde da Norge stengte ned første gangen under koronaen. Men, jeg har aldri heller hatt så mange som trenger veiledning for å lære å være sammen med seg selv og kjenne etter hvor godt livet er gjennom å sette pris på de små og enkle tingene i livet. Som bare det å puste og leve.

Nye tanker

Hvert eneste år har jeg gått ut i skogen de første dagene på nyåret i stillhet for å sette mine intensjoner for det nye året. Det skal jeg i år også. I dag snør det er overbærende store flak. Nysnøen laver ned. For meg er det et tegn fra Naturen om at det kommer ny energi inn i livet. Nye tanker med ny inspirasjon. Like mange og like forskjellige som det er forskjellige snøflak. 365 nye og blanke dagene ligger foran oss.

Vi sees på Flammen!

Mvh Morten

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Lykkeforskning!

Midt i denne uken laget jeg ny pod som legges ut i dag med Lykkeforsker Ragnhild Bang Nes. Det ble et energisk intervju med Ranghild som forklarer på en god måte hvordan positive opplevelser gir

Read More »
Inspirasjon

Å grave etter GULL!

Velkommen tilbake til bevissthets bloggen. Denne uken har vi jobbet med det nye programmet som starter den 24 Februar. I stedet for å reise til Mosjøen og holde foredrag. Det ble flyttet fordi kommunelegen ønsket

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin