Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Gode nyheter for deg og familien din!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Hei, Denne uken har jeg veldig gode nyheter å dele med og familien din. Nå er vi akkurat ferdig med prøver sammen med det fantastiske teamet på Flammen. I to dager har jeg jobbet sammen med Jan Eldar Brekke, produsent på Flammen, Marcus Film v/ Produsent flerkameraproduksjon Marcus Karkash og tekniker Stig Kasper i Morten Nygård.no for å få alle detaljer på plass.

Det er jo mildt sagt en spesiell tid med alt som skjer, allikevel har Mariann Torsvik som er leder for Flammen bestemt at det skal være foredrag. Det er veldig hyggelig. Men, det er ikke sikkert at flere en 20 personer kan være i lokalene. Jeg håper at alle som leser dette kjøper billett og like gjerne på zoom om det føles bedre. Foredragets billetter ligger på Kulturhuset Flammen. Du kan kjøpe zoom billett og sitte hjemme og se foredraget med hele familien. Det varer i 3 timer. Men, 3 timer er nesten ingen ting når du får så mye godsaker. Og du kan ombestemme deg om du først kjøper billetter på Flammen først så ordner de med å overføre deg til zoom. Du får mellomlegget tilbake.

Det kommer gjester og den første vi skal høre fra er Cathrine Nyquist i Sør-Afrika. Cathrine er på zoom på scenen med meg. Hun vil fortelle om hvordan flammen ble tent i henne da hun møte en spesiell løve. Så foredraget kommer helt sikkert til å berøre sjelen. Kvelden handler om prinsippene for et inspirerende, åpent og godt liv. Og hva som går i veien for oss for å ikke gjøre det vi har bestemt oss for å gjøre. Mange gode innspill altså!

Så tilbake til den gode nyheten til deg og familien. Dere kan kjøpe bare en billett på zoom for hele familien. Sammen vil du med oss på Flammen lære hvor forskjellige vi er og hvor viktig det er å få dette med seg. Dere kan rett og slett lære og forstå hverandre på en bedre måte. Det er ikke alltid det hjelper og fortelle barna at de skal slå av mobil og tv med en stemme som ikke de er mottakelige for. Dette og mere til vil dere lære om på foredraget den 21 Januar klokken 1800 – 2100 på eller fra Kulturverket Flammen. Dere, selv om ikke barna vil høre på dette så vil dere lære enormt mye om hvor forskjellige vi er som mennesker og hvordan vi kan ta vare på hverandre på en ny og bedre måte. Og så klart vi skal Tenne Flammen for 2021.

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Lykkeforskning!

Midt i denne uken laget jeg ny pod som legges ut i dag med Lykkeforsker Ragnhild Bang Nes. Det ble et energisk intervju med Ranghild som forklarer på en god måte hvordan positive opplevelser gir

Read More »
Inspirasjon

Å grave etter GULL!

Velkommen tilbake til bevissthets bloggen. Denne uken har vi jobbet med det nye programmet som starter den 24 Februar. I stedet for å reise til Mosjøen og holde foredrag. Det ble flyttet fordi kommunelegen ønsket

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin