Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Juleverksted i skogen!

juleverksted i skogen med Morten

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Det er helg og jeg er på Juleverkstedet i skogen. Her lager jeg overraskelser som skal pakkes ut i 2021. En av dem er seminaret TENN FLAMMEN som kommer den 21. Januar på Kulturverket Flammen i Nittedal. Det er et samarbeid mellom MortenNygård.no, produsenten på Kulturhuset Flammen, Jan Eldar Brekke og Marcus Film. Marcus har jeg jobbet med under Pilegrimsturen, så det vet jeg blir en bra produksjon. Nå skal han levere sin første multi kamera streaming prosjekt, slik at vi kan sende Flammen vi tenner ut i hele Norge. Så må jeg si at Jan Eldar sammen med leder for Flammen Mariann Torsvik rett og slett er fantastiske mennesker å jobbe med. De er så positive og fremoverledente for å finne løsninger som er til hjelp for at så mange som mulig kan være med å tenne sin flamme, lære å bruke kroppen for å endre livet, sette nye intensjoner og nyttårsforsetter uansett hvordan corona situasjonen er i Januar. Billetter kommer på Flammen.no.

Den neste julegaven jeg jobber med er meditasjonsturen som går fra Dovre til Lillehammer 19 – 25. mars. Det er det allerede 8 stykker som har meldt seg på. Det er 14 plasser totalt, så skal du være med må du si ifra. Det blir en herlig og opplevelsesrik fjelltur på ski over Norges vakreste fjellterreng. På dagen er vi i stillhet og på kvelden har vi masse hyggelige samtaler med god mat inne på fjellstuene. Jeg må bare si at jeg gleder meg enormt til denne turen, fordi kombinasjonen mellom meditasjon, gå på ski i stillhet, snakke om livet, ennead og masse god mat er både ferie, jobb og eventyr på samme tid. Tenk så deilig det blir med kakao og krem når vi kommer frem etter mange timer på ski i stillhet. PS! Noen av dem som har meldt seg på bruker det som et mål for å komme i form og endre livet. En herlig Julegave til deg selv eller andre.

Den tredje julegaven er det nye programmet som starter 3. Februar. Det bygger på transformasjonsprogrammet som Stig Kasper har laget et helt nytt rammeverk for. Det har lagt grunnlaget for neste gruppes transformasjons prosessen som altså starter den 3. Februar 2021. Høstens program har tatt deltakerne gjennom en reise i kropp og sinn som virkelig begynner å manifestere seg. Jeg ser store endringer i deltakerne. De er mer åpen og kjenner mer på hva som er livet og hva som ikke er det. Og det kuleste av alt, de begynner å erkjenne hvem de er og hva de ikke er.

Så kommer det to nye eventyrlig opplegg som skal pakkes ut i Mai. Jeg kan jo røpe at jeg jobber med et opplegg som handler om neste nivå som menneske. Og en tur for dem som vil «gå» dypere inn i seg selv.

På søndag er det 2. søndag i Advent. Da serverer jeg en ny podkast med VARSELTREKANT. Den omhandler ett tema jeg har tenkt på å snakke om veldig lenge. Den ene grunnen til det er at jeg møter på bekymrede foreldre som har ungdommer som har testet ut dop som de ikke har noe forutsetning for å forstå. Den andre er den uheldige uvitenheten til ungdommene som gjør at de putter i seg en mix av partydop som ikke er forsvarlig for hverken hjerte eller sinn. Dette utgjør at en enorm uro som vekkes i kroppen til både foreldre og dem som inntar mixen.

Jeg har alltid tenkt at det er langt bedre å finne ut av ting i stedet for å ta avstand og være kritisk til områder vi ikke vet noe om. Jeg har intervjuet en Master of science,  med egen podcast og blog på temaet – Iboga and Psychedelics – A.M. Houot. Han besøkte meg i skogen på juleverkstedet og fortalte meg om sitt forskningsposjektet innenfor psychedelics. Og bare for å ta det med en gang, dette handler ikke om reklame for psychedelics. Det handler om min trang til å undersøke områder jeg ikke vet noe særlig om, som at psychedelics kommer til å bli brukt innenfor forskningen av fenomener. Og sist men ikke minst, til bruk som medisin for dem som har uutholdelige smerter og bare har noen måneder igjen å leve.

Ha en omtenksom og god førjulstid!

mvh Morten

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Lykkeforskning!

Midt i denne uken laget jeg ny pod som legges ut i dag med Lykkeforsker Ragnhild Bang Nes. Det ble et energisk intervju med Ranghild som forklarer på en god måte hvordan positive opplevelser gir

Read More »
Inspirasjon

Å grave etter GULL!

Velkommen tilbake til bevissthets bloggen. Denne uken har vi jobbet med det nye programmet som starter den 24 Februar. I stedet for å reise til Mosjøen og holde foredrag. Det ble flyttet fordi kommunelegen ønsket

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin