Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Opplevelsen av et annet menneske på et dypere plan!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Det er helg og bloggtid. I går opplevde jeg et annet menneske på så nært at det preget hele kvelden og dagen i dag. Jeg prosesserer og prosesserer og lærer og lærer. Det hele begynte med at jeg ble kontaktet av en av mine tidligere deltakere på Ennead kursene gjennom mange år. Hun har selv har gått en fasinerende vei i fra å være ingeniør til å utdanne seg til psykolog.

Psykologen som hun nå kan kalle seg kontaktet meg for å fortelle at det var flere av hennes venner i samme faget som ville undersøke hvilken type de kunne være. Jeg ble kontaktet av veninnen av psykologen og avtale tid i går på dagen. Jeg gledet meg til å treffe den ukjente personen og ryddet dagen unna møter så jeg hadde god tid. Så satte jeg på navigasjonen i bilen og kjørte hjem til henne. Det var avtalen. Da jeg kom utenfor det store huset forsto jeg at det var et kollektiv. Jeg ringte inn til personen og hun kom ut og åpnet opp. Vi er på dette tidspunktet to helt fremmende personer som møter hverandre for første gang. Vi ser på hverandre og sier – hei – samtidig.

Jeg blir invitert opp i andre etasje inn i kollektivets kjøkken og stue. Jeg blir servert te før vi setter oss ned begynner å snakke sammen. Jeg forteller og forklarer så godt det lar seg gjøre at dette er en fysisk modell. Og for å kunne kjenne deg selv og egen energi. Må jeg gå gjennom forskjellige kroppsstillinger som hjelper deg med å kjenne din egen styrke, forteller jeg.

Og for å finne ut av dette så trenger vi å stå på gulvet foran hverandre og holde hendene sammen. Jeg er sikker på at den personen som anbefalte at vi møtes hadde forberedt henne på dette. Og at jeg kan være ganske intens tilstede når jeg jobber med andre mennesker. Hun ber meg derfor om at vi går inn på hennes eget rom i tilfelle det kommer noen andre i kollektivet inn i stua. Det er greit for meg, sier jeg.

Vi går inn på rommet og står foran hverandre på gulvet. Vi holder hendene til hverandre og jeg begynner forsiktig å undersøke om hun bruker øyekontakt, er stabil i overkroppen, lavere ned i kroppen (med sin energi) eller om den kommer fra hoderegionen. Etter en stund får jeg en opplevelse av at hun ønsker å lukke øynene og gå dypt inn i seg selv. Jeg spør om jeg kan dytte på hoftene og området som er 2 cm under navelen. Der er det en mere utviklet muskulatur på dem som er født med denne energien.

Hun lukker øynene, jeg lukker øynene og så i et enestående øyeblikk treffer hun seg selv, mens jeg treffer henne, samtidig som vi treffer hverandre. Jeg står helt inntil henne og hun står helt inntil meg. Vi puster, ikke synkront, men hver for oss, dypt ned i magen og under alle følelser. Etter noen minutter ber jeg henne se opp. Hun åpner øynene forsiktig og ser meg dypt og inderlig inn i øynene.

Hverken jeg eller henne har noe forhold til at vi er på soverommet hennes, jeg som mann, hun som kvinne, jeg som fremmed, hun som fremmed. Jeg som eldre, hun som yngre.

Vi smelter sammen i en sjelelig opplevelse, en opplevelsen av oss selv og hverandre, helt uten de tingene som går i veien for et sånt møte. Møtet er dypt, inderlig og sterkt for begge samtidig som vi har en dyp respekt for hverandre.

Vi er sammen i en time og går gjennom kroppen som ett instrument for dypere forståelse av eget og andres liv, av foreldre og søsken, av påvirkninger og likhetstrekk. Så går vi ut av rommet. På vei ut sier hun; det er så fasinerende at kroppene forteller hvem vi er og at vi faktisk kan kjenne det selv. Hun stiller enda et spørsmål. Og jeg spør om jeg kan vise henne svaret gjennom kroppen.

Vi stiller oss opp foran hverandre en gang til. Hun lukker øynene og går inn i seg selv som om hun hadde trent på det hele livet. vi blir stående å puste, tungt, dypt, nært og inderlig. Hun står der med øynene lukket og jeg skyver på hoftene, forsiktig men allikevel av all kraft. Det oppstår enda et nytt møte. Vi opplever hverandre på et enda dypere plan, et plan som vi begge kommer til å huske for resten av livet. Et møte som er rent og tilstedeværende, intenst og godt, helt uten alle de tingene som du har tenkt på mens du leste dette. Vi var bare to personer som åpnet opp for å opplevde hverandre på ett dypere plan, så dypt at vi vil gjenkjenne hverandres energi når som helst, hvor som helst og når vi enn skulle møtes i verden. Hun kan reise videre inn i livets dybde gjennom å ha vekket sin energi og platform for et balansert og godt liv. Jeg kan reise videre med en enorm opplevelse av universet til det vi kaller for type 4.

God helg!

Morten

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »
Inspirasjon

Turist

Når du skal endre deg kan du ikke være turist, du må komme deg på andre siden av kameraet. Du må være den som er i bildet, ikke den som tar bilder. Et bilde er

Read More »
Inspirasjon

Den naturlige veien!

Jeg har over flere år jobbet med å studere de forskjellige faktorene i naturen. Nå har jeg skrevet dem ut igjen i en litt fornyet form. Som forhåpentligvis hjelper til med å fortelle hva jeg

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin