Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Skift masken!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Jeg ser på livet som en tråd som tres med en nål gjennom tiden jeg har her på jorden. Jeg vet inderlig at jeg kommer til å dø en dag, fordi jeg har tråkket over grensen noen ganger. Jeg har fløyet gjennom luften og gått gjennom isen. Jeg har ligget så lenge i isvann at jeg har kjent hvordan det kan være og ikke komme seg til hektene igjen. Derfor teller hvert eneste sekund av livet. Det har enorm verdi for meg. Sånn er det for sønnen min Leon også. Han vil ikke at jeg skal gå på tynn is og teste hva som skjer når jeg detter gjennom. Det vil ikke jeg at han heller skal gjøre selv om jeg har sluppet han helt fri til å ta sine egne valg i livet.

Hver eneste dag blir sydd sammen til uker, måneder og år. Det skaper mønster som former et teppe av energi. For tyve år siden begynte jeg å endre mønsteret. Det var så mange hull i det at det ikke var verdt å lappe på det lenger. Jeg endret måten å sy dagene sammen på. En av gangen så jeg klarte time for time uten å stikke meg. Jeg begynte å leve gjennom hele dager uten å være sur og misfornøyd. Når jeg nå ser tilbake på disse tiårene så er det med ydmykhet og glede over at det går å endre seg fra å være sint, umoden og aggresiv til at mennesker jeg treffer ønsker å være sammen med meg over lengre tid. 

Men, helt ærlig så har jeg møtt en del mennesker opp gjennom denne tiden som jeg ikke orker å være sammen med. Så noen hull har det altså blitt de siste to tiårene også. De fleste har jeg klart å lappe sammen, men det er noen igjen. Derfor har jeg bestemt meg for å endre på mønsteret igjen. Jeg skal skifte ut masken jeg syr livet gjennom, endre synet på selve livet. Jeg skal øve på å sy uten å føre nålen med stahet, arroganse, innbilte fornærmelser og falsk stolthet. Nå er intensjonen å skape et mønster som er fargerikt og stort nok til at det er plass til alle som kommer på besøk. 

Å tørre å sette deg mål for å endre mønstrene dine og håndtere kroppens energier er livsviktig. Ingenting lever uten tilførsel av energi. Energien former deg og din oppfatning av det livet du lever. Alle følelser og alle tanker er formet av impulser som kommer av energien du tar innover deg. Ny energi skaper nye mønster. 

Kanskje du også blir inspirert til å skifte ut den masken. Begynn å tre nålen den veien energien fører nålen. Energien du produserer former din oppfatning av livet, uansett om du vil eller ikke, det spiller ingen rolle, det du gjør, gjør du gjennom din energi og det du gjør påfører deg lidelsene dine. Som bare blir værre og værre helt til du trer nålen den veien som ikke stikker deg lenger. Desto mer du kjemper imot for å la være å gjøre det du er ment å gjøre desto større blir sårene. Til slutt blir det så mange av dem at det er vondt og stikke fingrene i jorden og bli hel igjen.

Reis deg opp og hold en kroppsholdning som ærer deg og livet ditt. Beveg deg sammen med energien din. Vær fokusert og inspirert. Kjenn og føl hva som skjer i kroppen din. Da vil du forstå på en ny måte. Lev sammen med den gode energien som livet gir livet ditt. Det vil gjøre deg unik, skaffe deg stabilitet og integritet. Så du kan leve sammen med alt og alle uten å stadig vekk måtte stikke deg. 

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


One Comment

Mer å utforske

Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »
Inspirasjon

Å realisere drømmer!

Det er sommer og vinterens utviklingsprogram er ferdig. Det har vært en fantastisk reise som ble avsluttet med feiring sammen med tidligere deltakere som jobber med Ennead metoden og de nye deltakere. som har gått

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin