Sommerturné 2022

Ekstremsportveko - 26. Juni - 3. Juli

Har mennesket en sjel og kan den kjennes som ett stødig fjell.
Har den utsikt eller innsikt. Skaper den livsenergi, vakre smil
og spennende uttrykk, eller gjør den at vi stormer avgårde med
 full intensitet? 

 

Morten deltar på Ekstremsportveko 26 juni – 3 juli. Her kan du komme i teltet og selv få kjenne på din livsenergi. Morten Nygård er livskunstner, forfatter, foredragsholder og veileder i kroppens natur.

Selvvalgt pris

Norsk Fjellfestival 13 - 15. Juli

Har mennesket en sjel og kan den kjennes som ett stødig fjell. Har den utsikt eller innsikt. Skaper den livsenergi, vakre smil og spennende uttrykk, eller gjør den at vi stormer avgårde med full intensitet?. Årets Kunst i Natur utstilling er ett samarbeid med billedkunstner og gongmester Gunn Morstøl.

 

 Du kan også bestille privat opplevelse av din livsenergi med Morten. Morten Nygård er livskunstner, forfatter, foredragsholder og veileder i kroppens natur.

Pris 300,-

Bakfasaden - 17 - 23. Juli

Morten deltar under kunstutstillingen Bakfasaden på Skåtøy i Kragerø. 

 

Har mennesket en sjel og kan den kjennes som ett stødig fjell. Har den utsikt eller innsikt. Skaper den livsenergi, vakre smil og spennende uttrykk, eller gjør den at vi stormer avgårde med full intensitet?  Morten Nygård er livskunstner, forfatter, foredragsholder og veileder i kroppens natur. Betaling på vipps etter eget ønske.

Selvvalgt pris

Lovund 14 - 18. August

5 dagers retreat med seminarer, meditasjonstur på Lovund fjellet, kulturbåt og bokbad ved Helgeladskystens perle Lovund den 14 – 18 August. Morten Nygård er livskunstner, forfatter, foredragsholder og veileder i kroppens natur.

Pris 9900,-

Handlekurv