Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Tenn Flammen – En helaften for kropp, sjel og gode intensjoner!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Det er helg og tid for blogg. Jeg forbereder meg på foredraget Tenn Flammen som går av stabelen på Kulturverket Flammen i Nittedal den 21. Januar og på Kulturhuset i Mosjøen den 4. Februar. Begge foredragene går uansett vær, føre og covid19. Det er fantastisk.

I Nittedal skjer det gjennom en flerkameraproduksjon som overføres på zoom for dem som ikke vil, eller får plass inne i storsalen. I Mosjøen er det lov med 200 personer så der er det nok av plass med god covid 19 avstand, maske og vask av hender. 

Bevissthetsseminar er en kveld for inspirasjon og det å sette deg intensjoner som faktisk virker lengre en til slutten av februar og begynnelsen av Mars. Jeg viser hvordan du kan bruke kroppen for å sette intensjoner som faktisk endrer livet ditt.
På de 3 timene vi har sammen vil du;

–  lære hvordan det er å stilne sinnets trafikk  

– øke integritet

– sette intensjoner

– leve et inspirerende liv

….også vil du lære noe helt fantastisk, du vil lære mere om hvem du egentlig er og hvorfor du er helt forskjellig fra dine nærmeste…altså om Ennead metoden.

Her er mere av hva som skjer denne kvelden, men først litt fysisk og kjemi!

Inspirasjon er aktivitet som produserer dopamin. Som kjennes gjennom økt puls og et skarpere fokus som gjør at oppmerksomheten økes. Du går fra å være et tenkende vesen til et levende og vitalt fungerende vesen. Treenigheten penetrerer gjennom dualiteten. Hodet pulserende tankevirksomhet skrus ned fra Beta til Alfa. Etterhvert som flammen brenner i deg stopper den delen av intellektet som sitter i frontal lappen å jobbe. Hjerne aktiviteten skrus mer og mer av og du blir mottakelig for kilden til alt liv.

Det er når du kan motta intensjonen. Dette føles så intenst at det du har rettet oppmerksomheten mot brenner seg fast i deg. Tiden står stille og du vil huske absolutt alt du er med på for resten av ditt liv. Hjernen kobler sammen nye mønster og du forstår det du tidligere ikke har forstått. Den indre kritikken blir borte og du blir sikrere og sikrere på hvem du er. Det utløses endorfiner som tar bort all smerte og lidelser. Fortsetter du å være i det utløses hormonet anandamid. Det samme som skjer i Rem søvn. Du nærmer deg Delta frekvens i sinnet. Nå fungerer du optimalt, du er alert, avslappet og konsentrert til samme tid og kan nå håndtere aktiviteter med langt større intensitet.

Hva skal du med dette?

Når jeg blir sint eller urolig så mister jeg kontakten med meg selv. Da er det veldig lett at jeg skylder jeg på alle andre. Det skaper avstand mellom meg og det som egentlig foregår i meg selv. Jeg blir manipulerende, mangler empati, lidenskap og medfølelse for andre. Våger ikke å velge, blir stiv og redd og gir andre skylda. Jeg kritiserer meg selv så mye at jeg mister all selvtillit. Jeg svikter, blir lat og sluntrer unna. Og noen ganger blir jeg til og med arrogant og uforståelig. Jeg kan ikke engang se forskjell på stygt og pent. Det er da jeg virkelig trenger dette. Sånn som i det daglige livet med alle de små tingene, alle de små gjøremålene, alle de korte samtalene og alle de små sekundene jeg møter andre mennesker. Det er da det er god å være meg selv bevisst og skjønne hvordan jeg håndterer meg selv og andre.

Når jeg noen ganger mister meg selv helt og holdent. Så trenger jeg å få kontakt med meg selv igjen. Da er virkemiddelet å bare være sammen med meg selv. Som betyr å ta seg tid til å kjenne etter hva som skjer i kroppen min, selv om det er andre tilstede. Jeg sørger for at kroppen får søvn, vann og riktig mat. Jeg gir kroppen den hvile og næring den trenger. Meditasjon i stillhet hjelper meg å samle meg. Ja, også selvfølgelig være i kontakt med mennesker som er hyggelige, rolige og glade. Mennesker som ikke skal ha noe av meg. 

Hva skjer gjennom kvelden?

Først skal vi innom kommando sentrene. Det er de som tar styring over deg og bestemmer at du gjør som du gjør selv om du vet at du ikke skal gjøre det. Så skal vi gjøre spennende øvelser som å lære hvordan du bruker kroppen for å etablere større integritet, kjenne etter hva du egentlig føler og hva som er andres følelser. Vi skal også ha det gøy og kjenne på den indre pulsen og din egen vitalitet. Finne ut av hva som inspirerer, skaper vekst og gjør at du blomster. Så skal vi sette intensjoner og til slutt…lære hvordan sinnet kan bli en virkelig god venn, en som tenker det du har lyst til å tenke og ikke spinne av gårde i sin egen verden. Du skal rett og slett lære å slå av Tv en som står på inni hodet.

Det er bare å glede seg !

Jeg fortsetter med forberedelsen og ønsker deg en riktig god helg!

Ja, også kommer jeg med nye poder fra slutten av Januar, den første er med musikk Professor. Dr. Stefan Kôlsch. Han har skrevet boken Gode Vibrasjoner. En veldig inspirerende bok om et fag jeg har jobbet med i mange år, musikk, vibrasjoner og forholdet til stimulering av kroppen og de 9.

Mvh Morten

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Lykkeforskning!

Midt i denne uken laget jeg ny pod som legges ut i dag med Lykkeforsker Ragnhild Bang Nes. Det ble et energisk intervju med Ranghild som forklarer på en god måte hvordan positive opplevelser gir

Read More »
Inspirasjon

Å grave etter GULL!

Velkommen tilbake til bevissthets bloggen. Denne uken har vi jobbet med det nye programmet som starter den 24 Februar. I stedet for å reise til Mosjøen og holde foredrag. Det ble flyttet fordi kommunelegen ønsket

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin