Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Turist

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Når du skal endre deg kan du ikke være turist, du må komme deg på andre siden av kameraet. Du må være den som er i bildet, ikke den som tar bilder. Et bilde er ikke virkeligheten av en situasjon. Det er et frosset øyeblikk av noe som er gigantisk mye større en det ene øyeblikket. Bilder er fantastiske fordi de skaper minner, inspirerer og lager visjoner. En god fotograf som tar bilder som berører vil stille seg inn på objektet i forhold til utstyret og bruke en teknikk som er fantastisk bra. Allikevel så mangler det noe vesentlig. Livet i seg selv, energien, vibrasjonen og rytmen som fører til neste øyeblikk og neste øyeblikk og neste øyeblikk. 

Jeg jobber til daglig med å hjelpe mennesker med å leve et rikere liv. Jeg jobber ikke med stressmestring eller andre selvhjelps teorier. Jeg jobber med det som er levende, det som er bak bildet. For at du skal leve et rikere liv må du komme inn i noe som du interesserer deg for og som du har nok teknikk eller kunnskap til å gjøre så rikdommen begynner å tikke inn. For at du skal fylle opp kontoen må du konsentrere deg om det du driver med og ikke alt annet. Du kan ikke la alle mulige forstyrrelser ta fokuset. Det tapper livs kontoen din. 

Livet tikker av gårde og feedbacken du får forteller deg hvor du er, veien du går på og hvor rik opplevelse du har. Selv om du kan sette deg mål, intensjoner og ha klare visjoner så fører livet deg nærmere graven for hvert eneste sekund. Et rikere liv vil gjør at du utnytter mer av den tiden du har her på jorden. Når du blir så oppslukt av det du gjør at du glemmer deg selv vil du bli belønnet med opplevelsen av høyere intensitet. Det gjør at du erfarer mer en det du gjør når du kjeder deg. Dermed opplever du mer, lærer mer og får flere og rikere opplevelser. Du utvider tiden gjennom å leve sammen med det.

Dilemmaet er at du har lært hva misnøye er. Du har lært av foreldre, skole og oppvekst at misnøye er noe du får oppmerksomhet av. Misnøye har også en intensitet i seg. Du reagerer, andre reagerer, stemmer høynes og kroppsspråk brukes for å understreke misnøyen. Det er bare at denne intensiteten blir du utslitt av. Den tapper deg for energi. Misnøye er en ubevisst ledestjerne for veldig mange. Korrigerer du livet gjennom misnøye blir det du mer og mer misfornøyd. 

Det blir aldri nok, fordi misnøye produserer mer misnøye. Denne energien utvikler seg på akkurat samme måte som en høyere intensitet med god energi i seg. Misnøye er den raskeste veien inn i døden. Henger du i et klatretau i ett berg og skal korrigere oppstigningen gjennom misnøye så er sjansen for å dø enorm. Det er den gode følelsen av å få det til og den dype konsentrasjonen som holder deg i live. Lar du derimot misnøyen ta over kutter du av tilgangen til bevisstheten du henger fast i. 

Kvaliteten på livet vil forbedre seg med mange hundre prosent når du lærer deg å nyte hver eneste ting du gjør. Akkurat som hvert eneste steg klatreren føler mens hun henger i et tynt tau på vei oppover. Å nyte er eneste vei inn i harmoni. Det betyr ikke at du strekker deg fysisk og psykisk og blir sliten og trøtt og må sove, spise og drikke underveis, du rett og slett nyter intensiteten av det livet du selv er med på å leve ut. Det er dette som gir mening i livet, fordi det er bare du som kan gi livet mening. Det er ikke livet som gir deg mening. 

Når du spiser god mat og kjenner hva du smaker så er intensitet i smaken det som gjør at du opplever mer en det du har gjort før. Din oppgave, din ultimate oppgave er gi slipp på alt og få tilbake nybegynner sinnet og nybegynner kroppen. Den som er myk, åpen og ærlig overfor den økende bevisstheten som vokser frem gjennom livet. Du må bli som et barn igjen. Det er bare å se på dem når de lærer noe nytt, det er alltid i full nytelse, latter og glede over alt det nye de blir oppmerksom på. Barn leker, drømmer og utforsker. Det må vi ikke glemme for da råtner vi i vår egen tilfredshet over at vi har ro og fred og ikke vil bli forstyrret. Det er da vi begynner å gjøre de samme tingene og tenke de samme tankene dag ut og dag inn helt til døden kaller oss inn på teppet og vi må levere inn arbeidsklærne

God helg!

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Endelig er boken ferdig skrevet

Av 200.000 tusen ord så sitter vi nå igjen med 85.000 ord. Det er langt mer en – en hel bok som er redigert bort. Det er mange ting som er tatt bort, fordi det

Read More »
Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin