Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Utemagasinet, Ennead og litt om arvesynd, ja, også kommer Snåsamannen neste uke!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Det er helg og tid for blogg. Denne uken har Utemagasinet kommet med en flott reportasje om kalbading. På forsiden står det; Isbading har blitt en helårssport i Norge. Vi dro på en iskald svømmetur med kaldbader Morten Nygård, og kom tilbake med ny varme i sjela!

https://www.utemagasinet.no/uteskole/dette-er-isbading

«– Effektene begynner man først å kjenne på etter å ha gjort det noen ganger. For meg har det blitt en en viktig antidepressiva. Nå får jeg abstinenser om det går mer enn tre eller fire dager mellom hvert bad, sier Morten»

Det er så hyggelig når journalister og fotografer tar seg tid og virkelig legger sjela si i arbeidet. Flotte bilder og god reportasje hvor de har gått grundig til verks og intervjuet både meg, forskere og badegrupper. Tusen takk til Axel Munthe-Kaas Hærland og fotograf Marthe Veian.

Så kommer det ny podcast som handler litt om julen, litt om arvesynd og litt om et par jeg har jobbet med, sammen med Jarle Lundsvoll. Kasia og Eirik er i tredve årene og vært gjennom en bevisstgjøringsprosess i høst. I tillegg har vi jobbet med dem i forhold til hvilken type de er.

Eirik som er type 4, kom både frem og hjem i seg selv i går da vi jobbet sammen. Det er alltid så flott å se når de som jobbes med kjenner sin styrke og karakter. Da erkjenner de det, gjennom å kjenne det i sin egen kropp, altså sin styrke og karakter. Må jo bare innrømme at vi alle ble berørt, og særlig hans kjære Kaisa. Det blir en helt egen stemning i rommet når det faller på plass. Også var det Kaisa sin tur, hun er en 9er. Det som er spennende med henne er at hun egentlig er veldig liten i størrelse, men blir veldig stor som menneske når hun ekspanderer gjennom å strekke ut armene og puste rolig inn og ut i sin 9er funksjon. Veldig godt å se at også hun kom på plass.

Men, før dette lagde vi podcast, eller det vil si at vi lagde vi pizza mens vi startet podcasten. Så det blir en juleverksted podcast denne gangen også. Og av en eller annen grunn kom vi inn på temaet arvesynd etter at vi hadde spist. Altså at bestemor eller bestefar, eller farmor eller mormor, eller farfar eller farmor, sitter på nesen din. Dette er en spennende pod så gled deg til Søndag.

I nest uke drar jeg og Leon, som er min sønn til Mosjøen, eller heim som det heter. På veien stopper vi på Snåsa og skal møte forfatterne av Evig Håp med Snåsamannen. Så da blir det pod med Christer og Anne Karen og Snåsamannen om Evig håp, det tenker jeg blir en fin avslutning på juleverkstedet med før-julens siste pod!

Vi gledes

mvh Morten

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Lykkeforskning!

Midt i denne uken laget jeg ny pod som legges ut i dag med Lykkeforsker Ragnhild Bang Nes. Det ble et energisk intervju med Ranghild som forklarer på en god måte hvordan positive opplevelser gir

Read More »
Inspirasjon

Å grave etter GULL!

Velkommen tilbake til bevissthets bloggen. Denne uken har vi jobbet med det nye programmet som starter den 24 Februar. I stedet for å reise til Mosjøen og holde foredrag. Det ble flyttet fordi kommunelegen ønsket

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin