book din første Veiledningstime!

Alle timer holdes på zoom

Hvem er du og hvem er jeg?

Vi trenger å snakke sammen og finne ut av hvem vi er?

Hva vil du?

Vi trenger å finne ut hva du egentlig vil?

Hva går i veien?

Vi trenger å finne ut hva som går i veien for deg?

Hva gjør du videre?

Vi finner de første enkle stegene i din videre utvikling.

velg programmet som er riktig for deg!

Jeg jobber med enkeltpersoner, par og grupper!

1180,-

1 time

4380,-

5 timer
få med boka
Tao og Ennead

1180,-

identifisering
av din energisone

1480,-

1 time for par

4980,-

5 timer for par
få med boka
Tao og Ennead

Ofte stilte spørsmål

Ingen finner ut av alt alene og alle som ønsker å flytte seg fra et sted i livet og til et nytt ønsket sted trenger en utenforstående for å se inn på hva som er mønster og blindveier i livet. Ved hjelp av en veileder som holder deg ansvarlig for det du selv har bestemt deg for å endre kan du komme deg ditt du bestemmer deg for. Coaching en for dem som ønsker å endre livet til å bli inspirerende, kreativt og balansert. 

JA, for studenter og for par som ønsker oppfølging sammen!

Du tester det ut gratis første gangen i 30 minutter og kan avslutte når du vil selv om du har booket flere en en time.

Ja, det er det, jeg følger reglene til Internasjonale coaching federation.

Coach er en som bruker dine svar gjennom sine spørsmål til å skape momentum og fremdrift. En terapaut er gjerne en som bruker en psykologisk tilnærming.

Timene gjennomføres på Zoom eller ved møter som er avtalt.

Umiddelbart og i forhold til hva som er utfordringen. Er det en diett tar det den tiden kroppen trenger, men følelsen kan endres med en gang.

En time med en Lifecoach er som å optimalisere livet ditt. Ta kontakt

feedback fra kunder

"After only a few sessions with Morten, he has been able to bring forward the ideas that I have been procrastinating in my mind for the last 3 years, in which in only a week, I have been able to bring some of these things to fruition. Can not wait for the continuation of these sessions with him! "
George Baden Washford - Kunde av Morten Nygård
George Washford
Leder Opland Burgers & Steaks
Jeg strevde tidvis med gjentatte depresjoner og fant liksom ikke ro i verken kropp eller sjel. Etter at jeg begynte å lære om de 9 energiene og fikk integrert 8, forsvant symptomene i veldig stor grad. Ved å kjenne seg selv og sitt bevegelsesmønster, og også åpne de andre, opplever jeg at livet har blitt mye lettere, og faktisk også, forståelig. Jeg har blitt trygg og stabil på en helt annen måte enn tidligere. Som komiker og skuespiller har jeg også stor nytte av ennead. Når man forstår andre bedre gjennom å ha åpnet alle energiene, blir det lettere å sette seg inn i ulike roller og gestalte andre mennesker. Dette er en stor fordel da jeg imiterer mange kjente mennesker i Norge. I stressede situasjoner eller når man kommer ut av balanse, er det godt å kunne finne «hjem».
Rigmor Galtung
Komiker
Morten har fascinert meg fra første stund. Den jobben han har gjort med å frigjøre seg fra egne mønstre og sørge for å ikke sette seg fast i nye - gjør at han ser mer i andre mennesker enn de fleste av oss. Han er genuint tilstede og gjør ethvert møte trygt. Jeg har kjent mange ganger hvor raskt tilbakemeldingene hans fører til endring i meg og beundrer han for evnen til å være så presis og konkret. Han har hjulpet meg med å forstå meg selv, finne mitt potensial - min "mission in life" og ikke minst motet til å handle!
Thomas Brikt Andersen - Fornøyd kunde hos Morten Nygård
Thomas Brikt Andersen
Blogger, veileder og sykepleier
Jeg blir mer bevisst i kroppen, på pusten, på kroppsholdning og på hvordan jeg beveger meg. Ved å bli kjent med min energi og kjenne integritet i min kropp, blir jeg mer åpen og forståelsesfull for at andre også er unike. Samtidig slipper jeg noe av det evinnelige tankespinnet i hodet, ved å kjenne mer i kroppen og stole på det. Ved å praktisere/øve/reflektere Ennead sammen med andre, opplever jeg også gode og nære vennskap med ulike mennesker.
Tove Lundsvoll
Lærer og veileder

Takle presset i arbeidslivet bedre?

Denne formelen gir deg svaret uansett utfordring

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin