Hvordan lede din utvikling
gjennom egen livsenergi?

8-9-10 Oktober i Nittedal!

Baba viser livsenergi 1 gjennom sin naturlige holdning.

Denne helgen lærer du hvordan din livsenergi har ført deg ditt du er i livet, og hvordan den leder og utvikler deg så du blir mer åpen for å følge retningen den viser deg inn i fremtiden. Alle som har vært med på grunnkurset på nett det siste året får denne helgen gratis. De som ikke har deltatt på nettkurs betaler 1900,- for en hele helgen. Det kan trekkes fra om du er med på neste nettkurs som starter onsdag 20 Oktober, mer informasjon kommer på samlingen. Kurset blirr arrangert i nydelige lokaler på kirkestuen i Nittedal. Det er et moderne hus med alle fasiliteter. Ta med egen lunsj som kan stå i kjølerom. Det er kjøkken for å koke eller varme mat. Lunsjen varer 1 time på lørdag og søndag. Vi serverer kaffe og te. Påmelding skjer på mail til Morten@leadership.as for alle.

Fredag kl 1800 – 2100. 

Lørdag kl 0800 – 1700. 

Pizza aften i skogen hos Morten på lørdag kveld (300,-) fra 1800 – 2200.

Søndag 0900 – 1700.

Dag1 18/8- Bodø til Rødøy!

Vi reiser fra Bodø med båt 1615 og nytter Lofotveggen før vi dreier innover Helgelandskysten. Så hopper vi av på Rødøy 1905 for å spise og overnatte hos ho Malin på Klokkergården som er kåret til beste gjestehavn i Norge.  Klokkergården og ho Malin er altså kjent for fantastisk mat og service. På rommet ligger det en overraskelse før du kommer ned og spiser 3 retters middag med utsøkt fersk fisk fra havet rett utenfor. Under middagen er det historiefortelling om klokkergården og det gamle kyst livet. Det blir en lang dag så vi er nok trøtte og legger oss før midnattsola legger seg. 
Ps. Du bestiller selv flybillett og kommer til Bodø den 18/8 før kl 1400 og bestiller selv hjemreise fra tirsdag 24/8 i Bodø etter klokken 1200.

 

 

Helgelandskysten

Dag3 20/8 – Myken!

Vi er på Myken hele dagen. Spiser frokost, tar det med ro, lærer meditasjon, gigong9 og bevegelsetrening9. På kvelden besøker vi Myken destilleri som er

Se mer»

Takle presset i arbeidslivet bedre?

Morten har formelen gir deg verktøyene uansett utfordring

Meld deg på nyhetsbrevet mitt - 107 råd for et inspirerende liv

Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du å bli tilsendt e-post og meldinger fra Leadership AS

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin