Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Denne formelen vil hjelpe deg, som den har hjulpet mange andre

Jeg veileder deg gjerne

Med 18 års erfaring har jeg funnet verktøy jeg vet du vil ha nytte av

Den naturlige veien!

Del denne posten

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Jeg har over flere år jobbet med å studere de forskjellige faktorene i naturen. Nå har jeg skrevet dem ut igjen i en litt fornyet form. Som forhåpentligvis hjelper til med å fortelle hva jeg mener med dette. Det jeg mener er at den organiske prosessen som vi finner i naturen er helt lik den naturlige måte vi kan utvikle oss på. Jeg har delt den opp i 7 faktorer. En faktor er en betydningsfull omstendighet eller en bestanddel. En årsaksfaktor er for eksempel en omstendighet som bidrar til at noe skjer, en årsak til at det skjer. En årsaksfaktor til at vi kan gjenkjenne oss selv i oss selv, er at det er god atmosfære i kroppen vår.

Det er også helt klare årsaksfaktorer til at vi blir tiltrukket av andre. Vi trekkes mot noe som vi responderer på. For å finne dette ut av dette må vi komme inn til røttene av oss selv, så vi kjenner hva som gir næring til vår lidenskapelige oppførsel i forhold til det vi er tiltrukket av. Årsaken til at vi føler denne tiltrekningen er i første omgang fysisk, mentalt, eller sanselig som lukt, smak, hva vi hører og ser og føler ved berøring. Innenfor dette er det noe helt annet, det er livet i seg selv som tiltrekker seg livet i den andre. Eller enda bedre, energien som er i den andre har en impuls i seg som vi reagerer på.

Hvis vi tar dette enda ett skritt lenger gjennom en oppmerksomhet som er rettet innover i vår egen natur kommer vi oss videre og forbi det mentale, fysiske og sanselige. Da er det som er igjen, det som lever i meg og deg, det som holder meg og deg i live og det som vil bli borte fra kroppen min og din når vi dør. Det er livsenergien min og din. Livsenergien består av en puls, frekvens og en vibrasjon med en rytme som spiller seg ut som meg og deg. I naturen er det en puls, frekvens og en vibrasjon som spiller seg ut gjennom alle mulige former. Det er denne kraften som får går gresset til å gro hvert eneste vår eller blomsteren til å blomstre.

Når jeg snakker om den naturlige veien. Så betyr det å la seg lede gjennom den naturlige pulsen, frekvensen og vibrasjonen som bor i deg. Alt som lever- lever av energi. For å få hjelp til å gjenkjenne det som lever i deg, er naturen den perfekte læremester.

Når jeg bruker faktor veien i min egen utvikling så skjer det en merkbar endring i bevisstheten. Det blir orden i kaoset om vi kan si det på den måten. I går kveld satt jeg og så på en dokumentar fra et av Afrikas største markeder for mat og bytte av varer. Det virket umiddelbart som ett totalt kaos. Når vi ble med produsenten inn i markedet kunne jeg ikke se annet en ett virvar av mennesker. Men, da programlederen fortalte hvordan det fungerte kunne jeg se hva som foregikk. Selv om det gikk folk rundt med butikker på hodene og det var høner, grønnsaker og fisk om hverandre så var det en beviselig vel organisert orden i kaoset. Alle som var en del av markedet visste om hverandre, bortsett fra turistene som var på besøk for å oppleve det.

I den tiden jeg har brukt i naturen, så har jeg måttet senke tempoet, så jeg kunne se og erfare den orden som er i naturen. De dagene jeg har vært turist så er det bare bilder som fester seg av noe fint eller at det lukter godt. Jeg hverken ser eller merke hvilken bevisst orden det er mellom bekker, trær, blomster og bær. Når du skal endre deg kan du ikke være turist, du må på en måte lære deg å se deg selv innenfra og ikke utenfra.

Her er de 7 faktorer i den naturlige veien innover i din natur!

Atmosfære

Naturen er en gigantisk beholder for god atmosfære. Det påvirker de aller fleste å bare være sammen med den uten støy og forstyrrelser. På samme måte er det med mennesker som bærer i seg god atmosfære. Det er godt å være sammen med dem. Å endre seg og skape en god atmosfære har en enorm påvirkning på deg og dem som er rundt deg. En god atmosfære tar vare på kropp og sinn. Det er utgangspunket for å erfare din natur.

Tiltrekning

Den neste faktoren er tiltrekning. Det vokser ingenting på det som ikke står i ro. Den betyr at du lærer å være alene med deg selv i ro til det fester seg noe inni deg som kan vokse frem. Vent- vent- vent og vent til det nye oppstår inni deg. Så du selv merker hva du selv er tiltrukket av. I naturen forklare vi dette gjennom affinitet; frøet tiltrekker seg den næringen det trenger for å spire. Når du er rolig, samlet og i balanse oppstår det ny informasjon fra din indre subtile puls, vibrasjon og rytme. Når du lærer å vente til svaret kommer innenfra oppstår det som skal vokse og gro frem, det som er deg i deg.

Vitalitet

De to første faktorene setter i gang den naturlige prosessen. Det må være en god atmosfære for at du skal legge merke til hva du er trukket av. Det er det samme som et frø som plantes i jorden, det blir det det skal bli, ingen ting annet. Men for oss mennesker er det sånn at vi blir forstyrret av oppvekst, utdannelse, foreldre og omgivelser. Derfor er det så viktig at du drar hjem til deg selv og er der alene med deg selv til du gjenkjenner deg selv i deg selv.

Når det som er deg, din puls, frekvens, vibrasjon og rytme får næring begynner det å gro. Det som gror vil av sin egen natur bevege seg. Bevegelsen setter i gang svingninger som engasjerer og inspirerer deg til å utfolde deg som den du er. Den vitale delen av deg, fysisk som sjelelig engasjerer og inspirere deg. Vi kaller ofte dette for magi, inspirasjon, intuisjon eller andre navn som guds vilje og skaperkraft. Uansett hvilket navn vi gir det så er kraften i vitaliteten det som fører energien videre slik at det manifesterer seg. Noe blir født til live. Det som er ditt engasjement og inspirasjon kommer til overflaten og utspiller seg gjennom energien du selv har vært med å produsere.

Vekst

Etter at «den nye energien» har manifestert seg i deg dannes det mønster. Naturlig mønster blir til en rett stamme. Avbrutte og brekte mønster endrer stammen. Du ser disse strukturene i trær og i naturen generelt. Alt som vokser frem danner mønster. Det samme gjør du med din energi. Noen av disse mønstre kan lede deg i feil retning og andre leder deg i riktig retning. Derfor er denne faktoren så viktig at du lærer deg å få innsikt i. Du er det som livsførselen din er, eller årsaken til at du er det du er er basert på det du lager av din egen energi. Når du blir dette bevisst vil du kunne endre mønstrene. Dette er forskjellen på naturen og den dimensjoner som vi mennesker bærer i oss. Vi kan gjennom vår egen bevissthet starte på nytt. Vi kan endre mønster. Vi kan rette oss opp, kultivere oss, fødes på nytt eller skifte retning.

Hva som vokser frem i deg og hva du skal gjøre for å kultivere det som er deg er opp til deg. Fortsetter du i samme retning eller tar du en helt ny retning i livet. Mønster leder oss i en retning og viser veien vi har gått, men aldri hvor vi skal. Det er derfor det aldri er for sent. Du kan alltid ta en ny vei.

Blomstring

Når det er dannet nye mønster og nye stammer er vokst frem så springer energien ut i blomster og frukt. Det som er plantet i deg har nå vokst frem og blomster. Når du kommer så langt i prosessen vil du erfare at alt er avhengig av alt både i naturen og i livet ditt. Du kan feire gjennom å åpne opp og blomstre. Vi kommer ikke inn i verden alene, vi fødes, vokser, blomster og dør fordi vi er en del av noe større. Vi er avhengig av denne unike, naturlig og guddommelige prosessen. Hvis flere lærer seg den vil flere forstå hvordan vi skal ta vare på hverandre og jorden vi lever på. Når du blomster sprer det den gode energien seg videre. Når du blomster ekspanderer du. Du blir mere en bare en enkel person som jobber for å overleve. I naturen skjer det samme. Essensen av blomsten blir ført videre av biene. Sånn er det med mennesker også. Når vi blomster plukkes den gode essensen opp av andre. Det sprer seg, du sprer deg. Påvirkningen av det du er og det du produserer får andre smake på. Det har en enorm påvirkning.

Transformasjon

Livet går i sirkler og døden vil før eller siden gripe inn. Det som ikke lenger skal være med i prosessen faller av og blir til ny næring for neste generasjon. Slik er naturen og slik er det i oss mennesker. I den menneskelige prosessen dør den analytiske prosessen når blomstringen skjer og essensen blir ført videre. Det som står igjen faller av og blir til næring for neste generasjon. Du fornyer deg på samme måte. Det gamle i deg dør og det nye fødes frem. Potensialet, talentet, energien og kraften din blir til nytte for noe som er større en deg selv. 

Fornyelse

Naturen fornyer seg på samme måte som du kan fornye deg. For gjennomføre den naturlige veien trenger å starte fra begynnelsen, akkurat som i naturen.

Meld deg på nyhetsbrevet mitt

Få oppdateringer, å lær fra felleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mer å utforske

Inspirasjon

Endelig er boken ferdig skrevet

Av 200.000 tusen ord så sitter vi nå igjen med 85.000 ord. Det er langt mer en – en hel bok som er redigert bort. Det er mange ting som er tatt bort, fordi det

Read More »
Forankring til bevissthet og din livsenergi
Bevissthet

Forankring til bevissthet og din livsenergi.

En livecast fra facebook hvor jeg tar opp temaet hvordan bevisstheten din er forankret til din spesifikke livsenergi. Skriv gjerne inn spørsmål eller kommentarer i feltet under. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Read More »

Lyst på mer fokus og kontroll i livet?

Morten viser deg veien

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin