Kommende Events

Ny Ennead samling!

Workshopen baseres på den nye boka «9 livsenergier» hvor Morten Nygård formidler Transformasjonsformelen på sin unike måte sammen med Ennead-teamet. 9 Livsenergier Workshop 30. April og 01. Mai

Bevissthetsstur til Helgelandskysten

I år bor vi fast på Lovund. Herfra skal vi gå opp på fjellet etter morgen meditasjon. Vi skal også på dagstur til Træna og Sanna. På formiddag og ettermiddagene er det seminar om de 9 livsenergiene og 9 nøklene til et rikere liv

Tidligere events

8-9-10 Oktober / 2021 / Nittedal

Høstens workshop! Hvordan bruke livsenergien til å utvikle deg. En inspirerende helg for deg og dine nære!

Denne helgen lærer du hvordan din livsenergi har ført deg ditt du er i livet, og hvordan den leder og utvikler deg så du blir mer åpen for å følge retningen den viser deg inn i fremtiden. Alle som har vært med på grunnkurset på nett det siste året får denne helgen gratis. De som ikke har deltatt på nettkurs betaler 1900,- for en hele helgen. 


Det kan trekkes fra om du er med på neste nettkurs som starter onsdag 20 Oktober, mer informasjon kommer på samlingen. Kurset blir arrangert i nydelige lokaler på kirkestuen i Nittedal. Det er et moderne hus med alle fasiliteter. Ta med egen lunsj som kan stå i kjølerom. Det er kjøkken for å koke eller varme mat. Lunsjen varer 1 time på lørdag og søndag.

Fredag kl 17:00 – 21:00. 

Lørdag kl 09:00-17:00. 

Pizza aften i skogen hos Morten på lørdag kveld (300,-) fra 18:00 – 22:00.

Søndag 09:00 – 17:00.


18 August / 2021 / Rødøy

Dag1 - Bodø til Rødøy!

Vi reiser fra Bodø med båt 1615 og nytter Lofotveggen før vi dreier innover Helgelandskysten. Så hopper vi av på Rødøy 19:05 for å spise og overnatte hos ho Malin på Klokkergården som er kåret til beste gjestehavn i Norge.  Klokkergården og ho Malin er altså kjent for fantastisk mat og service. På rommet ligger det en overraskelse før du kommer ned og spiser 3 retters middag med utsøkt fersk fisk fra havet rett utenfor. Under middagen er det historiefortelling om klokkergården og det gamle kyst livet. Det blir en lang dag så vi er nok trøtte og legger oss før midnattsola legger seg.

 

Ps. Du bestiller selv flybillett og kommer til Bodø den 18/8 før kl 1400 og bestiller selv hjemreise fra tirsdag 24/8 i Bodø etter klokken 1200.

 

24 April / 2021 / Rødøy

Dag2 – Rødøy til Myken!

Etter en deilig natt og nydelig frokost starter vi meditasjonsturen. Vi går i stillehet opp Sherpatrappa til toppen av Rødøyløva. Trappa gjør veien opp til Rødøyløva enkel, og underveis kan du lese av hvem som har vært med å bidra til at sherpatrappa har vært mulig å bygge. Selve trappa er naturligvis bygd av fagfolk fra Nepal, og om du har gått i en før, så vil du fort kjenne igjen byggestilen. På toppen av trappa blir stien litt slakere, før du snart får øye på de siste høydemeterne som fører deg til toppen av Rødøyløva. Dette partiet er lett å gå, man har god plass å gå på, men kanten til venstre for deg leder rett ned i et loddrett stup, så pass på at du går her med nogen lunde god sikt.

 

De aller fleste vil klare å gå her, og om man sliter med høydeskrekk, så er det mulig å holde langt nok til høyre i en såpass god stund at man klarer å komme ganske langt opp mot toppen. Vi mediterer på toppen. (husk sitteunderlag).

 

24 April / 2021 / Myken

Dag3 – Myken!

Vi er på Myken hele dagen. Spiser frokost, tar det med ro, lærer meditasjon, gigong 9 og bevegelsetrening 9. På kvelden besøker vi Myken destilleri som er verdens første arktiske whisky destilleri – og også Norges største whisky produsent. De har siden 2014 drevet håndverksmessig produksjon av gin og single malt whisky etter gamle tradisjoner.


Myken er samfunnet som går mot strømmen, og beviser at det fremdeles kan være liv laga i bygder som ellers avfolkes og forsvinner. Nord for polarsirkelen, og så langt ute i havet at man ikke engang skimter Hurtigruten når den passerer inne i fjæresteinene, og 40 min med hurtigbåt fra nærmeste nabo, vokser både befolkningen og optimismen

Lyst til å bli med? Ta kontakt!

Kontaktinfo

Du finner meg her

1900, Nittedal

Send meg en epost

morten@mortennygard.no​​

Ring meg

+47 900 16 400

Handlekurv