Bedriftscoaching

Utvikle kommunikasjonen mellom ledere og ansatte.

1900, Nittedal Morten@mortennygard.no​​​

Hva gjør jeg?

Jeg har ledet mine egne bedrifter og jobbet som veileder og coach i flere bedrifter i Norge og utlandet som Klaveness Marine, Telenor, Royal Bank of Scotland, Schibsted og Norsk Rikstoto. 

Alle plassene jeg har veiledet har merkbart resultat og fremgang når trivsel, atmosfære og ledelsens holdning til sine medarbeidere blir satt i fokus. Jeg er direkte i mine tilbakemeldinger til ledere. Jeg setter søkelys på å undersøke, avdekke og endre kommunikasjonen mellom menneskelige relasjoner. Det er helt nødvendig for at de ansatte skal være motivert til å utføre jobben sin. Det reduserer sykefraværet og øker effektiviteten.

«Hvilket kroppsspråk, stemmebruk og holdninger du som leder har avgjør motivasjonen til dine ansatte og dermed kvaliteten på produktet du selger» 

Morten Nygård

+47 900 16 400

Ring meg!

1900 Nittedal

Du finner meg her!
Send meg en epost!