Vekk Din Livsenergi 1-3 November 2024

From: kr 2890

Hva vil være mulig hvis du dedikerte 3 dager i naturen til å utvide din kapasitet — omgitt av en støttende gruppe likesinnede? 1-3  November 2024.

Kategori:

Beskrivelse

Invitasjon til Retreat

Hva vil være mulig hvis du dedikerte 3 dager i naturen til å utvide din kapasitet — omgitt av en støttende gruppe likesinnede?

Vi ønsker å invitere deg til en helg med dyp forbindelse og personlig vekst i vakre omgivelser. Bli med oss fra fredag ​​kl. 15:00 til søndag kl. 15:00 for en unik mulighet til å utforske og utvide din kapasitet sammen med likesinnede.

Hva kan du forvente:

  • Fysiske aktiviteter for å åpne kroppen din: Spesielt utformede øvelser vil hjelpe deg å frigjøre spenninger, forbedre fleksibilitet og øke din fysiske vitalitet.
  • Meditasjon for å roe sinnet: Nyt meditasjon i det rolige skogsmiljøet for å redusere stress, fremme indre fred og forbedre din mentale klarhet.
  • Næring til kropp og sjel: Opplev sunn og deilig mat, inkludert hjemmelaget surdeigs pizza, brød og masse grønnsaker som vil støtte din generelle helse og energinivå gjennom hele retreaten.
  • Forbindelse med naturen: Utforsk og gjenopprett forbindelsen med naturen gjennom meditasjon og turer i skogen, noe som gir en dyp følelse av velvære og harmoni.
  • Selvbevissthet og personlig vekst: Gjennom refleksjoner og aktiviteter vil du få innsikt i din livsenergi og lære hvordan du kan leve mer autentisk og oppfylt.

Mobilfri sone: Vi oppfordrer alle til å legge fra seg mobiltelefonene sine for å kunne være til stede og nyte helgen fullt ut.

Praktisk informasjon:

  • Dato: 1-3. November 2024
  • Sted: Holterkollen
  • Pakkeliste: Komfortable klær for utendørsaktiviteter, badetøy, sovepose, liggeunderlag, personlige toalettartikler og en åpen holdning. Alle sover i Glamping telt.

Vi ser frem til å dele denne transformative helgen med dere.

Har du spørsmål: kontakt marinalarsen31@gmail.com

Med varme hilsener 9 Lifeenergeies.

 

Åpne Kroppen Din: Gjennom fysiske aktiviteter spesielt utformet for å vekke din livsenergi, vil du oppleve en fornyet følelse av vitalitet og styrke. Disse øvelsene vil hjelpe deg med å frigjøre spenninger, forbedre fleksibilitet, og forbedre generell fysisk velvære.

Ro Ned Sinnet: Den rolige skogsmiljøet gir den perfekte bakgrunnen for meditasjonsøkter utendørs. Disse meditasjonene vil hjelpe deg å stilne sinnet, redusere stress og fremme en dyp følelse av indre fred. Praktisering av 9 Lifeenergies vil tillate deg å være fullt til stede, forbedre din mentale klarhet og emosjonelle balanse.

Nær Sjelen Din: Ved å nyte sunne, deilige måltider tilberedt med omhu, vil du nære kroppen din fra innsiden og ut. God ernæring er en hjørnestein i generell velvære, og våre måltider er designet for å støtte helsen din og energinivåene dine gjennom hele retreaten.

Fordyp Forbindelsen til Naturen: Meditasjon og bade turer i skogen vil hjelpe deg å gjenopprette forbindelsen med naturen. Denne praksisen ikke bare grunner deg, men gir også en dyp følelse av tilknytning til jorden, som forbedrer din generelle følelse av velvære og harmoni.

Forbedre Selvbevisstheten: Gjennom ulike aktiviteter og refleksjoner vil du få dypere innsikt i din livsenergi og hvordan den påvirker ditt daglige liv. Denne selvbevisstheten er et kraftig verktøy for personlig vekst og transformasjon, som hjelper deg å leve mer autentisk og fullt ut.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.