Hei, jeg er Morten Nygård

 Her jobber jeg med Janine fra Sør-Afrika som fant sitt naturlige nummer 9

Det er mange hendelser som har endret livet, men to av dem står frem som ekstra viktige. Første gangen var etter 8 år med å reise rundt i verden på jakt etter meg selv på retreater og et forbruk på en million syklet jeg inn i en bil i 50 km og knuste frontruten før jeg landet 15 meter på andre siden av bilen. Jeg gikk ut av sykehuset samme kveld uten en skramme og fikk åpenbart en vekker. Det ble stille i hodet mitt i en hel uke. Det var ingen teorier å holde meg fast i, ingen mennesker å forholde meg til. Alle jeg stolte på, hørte på og støttet meg på ble fjernet fra bevisstheten den dagen.

Hanna fant sitt naturlige nummer 8

Jeg som tidligere hadde følt en form for kontroll og forutsigbarhet i livet gjennom å opphøye lærere og mentorer sto nå igjen med en indre opplevelse som bekreftet en helt ny sannhet. Det er ingen andre en jeg selv som kan lede livet mitt. Livet er det jeg selv gjør det til og jeg må finne min måte å lede og leve det på. Så i stedet for å reise videre rundt i verden på jakt etter nye svar flyttet jeg inn i skogen i en campingvogn. I fire år gikk jeg ut hver morgen, tente bål og mediterte gjennom de ni områdene i kroppen som er metoden jeg praktiserer for å komme inn til kjernen av meg selv og andre som ønsker å gjøre en transformasjon.

Jeg ble etterhvert oppmerksom på naturens endringer gjennom året, hvordan det vokser, gror, dør og blir til nytt liv igjen i skogen. Jeg ble sittende i timevis og studere meg selv og blåbærenes reise gjennom sommeren fra stilk til modne bær. Naturen påvirket til subtile endringer i meg og jeg avlet frem 7 naturlige prinsippene for vekst og endring. Disse tok jeg med meg på de faste onsdagstreningene. Jeg merket at de som praktiserte dem ble tryggere og tydeligere på seg selv og andre.

Men, så skjedde det noe igjen. Jeg ble sittende fast i teoriene og bestemte meg for å ta et helt år fri fra all undervisning. Jeg gikk to Pilegrimsturer, en på vinteren og en på sommeren. I stillhet og kontemplasjon gikk jeg bokstavelig talt gjennom hva jeg har lært bort, hva som virker og hva som ikke virker. Det gikk opp for meg at det er tilstanden jeg kommer inn i sammen med andre som er den veiledende faktoren. Naturen og menneskene jeg har jobbet med har ledet til de prinsippene jeg underviser og holder foredrag i, det er bare å glede seg!

Om foredraget:

Tenn Flammen Turné 2021

 

«Tenn flammen» er et aktivt deltagende helaftens foredrag hvor jeg viser deg hvordan du bruker kroppen til å tenne flammen, sette intensjoner og nyttårsforsetter som faktisk virker.

Dette blir en spennende kveld hvor du lærer om kropp og sinn. Alle som kommer på foredraget får utdelt gave ved ankomst, altså en overraskelse fra Morten. Denne kvelden inviterer vi deg som er nysgjerrig på livet og hva du gjør når det treffer deg mitt i ansiktet. Morten viser og forteller hvilke naturlige prinsipper som tenner den indre flammen, skaper nye intensjoner og nyttårsforsetter som kan endre livet.

Morten Nygård
Morten er forfatter, foredragsholder og veileder. Han har bodd 4 år i en campingvogn i skogen for å finne ut hvordan det er å være materiell fri. Han satt på en fjellhylle i en uke for å finne ut hva «ingen ting» er. Han har gått på pilegrimstur med munker og prester både vinter og sommer. Han har mistet alt han eier to ganger i livet, uten at det har ødelagt nattesøvnen. NRK har laget to dokumentarer og han blir stadig vekk intervjuet i magasiner. Han har tent bål, meditert og badet hver eneste morgen i 10 år. Han har reist rundt med bevissthetspoden og møtt på mange spennende mennesker som jobber med bevissthet. Og han har veiledet flere tusen i å bruke kroppen for å endre livet.

Pris
Kr 390 + avgift, inkludert gave og trekning av gavekort til endringsprogrammet til 
MortenNygard.no som starter 10. februar 2021. Verdi: Kr 12.000

Dørene åpnes klokken 17.30.

Alle som deltar bli filmet i en 3-kamera-produksjon for dokumentering ved Marcus TK Film. Så er du publikummer denne kvelden, kommer du med i produksjonen. Det godkjennes gjennom kjøp av billetter.

 «Vil du fortsette å stå utenfor døren til deg selv eller vil du banke på og åpne den og la livet lede deg i en ny retning, Morten»

Morten Nygård identifiserings sesjon ved Ryphusan - Frida fant sitt natursenter 1
Her var det Frida sin tur som fant sitt naturlige nummer 1

Om MortenNygard.no

Denne nettsiden – mortennygard.no – er plassen hvor jeg deler hva jeg har gjort… og hva jeg har lært de siste 18+ årene.

Jeg begynte tilbake i 2002, jeg hadde ingen kunnskaper om menneskets indre, og jeg hadde ingen erfaringer med indre arbeid, eller hvordan veilede andre.

Men uansett hvor mye denne siden handler om meg liker jeg å tro at den handler mer om deg, og din transformasjon.

Mitt mål er å hjelpe deg finne din vei, å være med deg på stegene du trenger å ta for å få den transformasjonen du søker.

Vil du finne verktøyene du trenger for å komme deg videre i livet?

Morten hjelper deg finne dem

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin