Om oss

9 Livsenergier er etablert i 2022 for å tydeliggjøre hva denne metoden og bedriften jobber med.

Om oss

9 Livsenergier

Det er en fysisk metode som gjennom posisjon, kroppstype og livsenergi utrykker hvem du er. Metoden har sitt utspring fra den fysiske oppdagelsen av de 9 mennesketypene som New Equations gjorde på 1990 tallet basert på Enneagrammet. Morten ble typet under sin CTI lederskaps utdannelse i Usa i 2003. Han har siden den gang jobbet med å utvikle kunnskapen. Han var den første i verden som etablerte ledertrening og workshops med de 9 utenfor USA. I 2006 etablerte han Ennead som betyr de 9 på gresk. Dette ble overført til en organisasjon som drives av hans nærmeste elever. De gikk alle gjennom 5 åring program for å innlemme kunnskapen om de 9. Dem sammen med 33 andre nære venner og elever av metoden har vært med å skrive den siste boken. 9 Livsenergier – 9 nøkler til et rikere liv. Morten har etablert en transformasjonsmetode som er basert på et samspill mellom naturens utviklingsprosesser og de 9 livsenergiene. De 9 nøklene bruker han i alle transformasjonsprosesser for å hjelpe mennesker å leve et rikt og godt liv i harmoni med sine relasjoner og omgivelse

Skjermbilde 2022-04-03 kl. 12.39.48
IMG_6393

Min historie

Hvert eneste menneske som kjenner sin livsenergi, blir et bedre menneske.

Morten har samarbeidet tett med Bodyof9 som har utviklet forståelsen for den fysiologiske formen som hver av de 9 mennesketypene har. Han har jobbet med flere tusen personer for å identifisere deres livsenergi. Han har gjennomført 3 – 4 samlinger i året siden 2004. Morten har gjennom sitt arbeid fordypet seg i energien som ligger til utrykk i et menneske gjennom mikrobevegelser og livsenergi. Han har gjennomført utallige programmer som Supercharged, Transformasjonsformelen og Ennead skolen opp gjennom årene, i tillegg til samlinger over en uke i inn og utland. Morten har også undervist i metoden for å forbedre kommunikasjon i selskaper som Telenor, Schibsted, Klaveness Marine, Røde Kors med flere. Morten jobber kontinuerlig med å utvikle seg selv. Han er forfatter og har skrevet 3 bøker. Som foredragsholder har han vært Norge rundt og snakket om de 9 livsenergiene på forskjellige kulturhus. Han deltar også på kunstutstillinger. 


En viktig del av Mortens utvikling er at han gjør forskjellige øvelser og turer med å gå ut i det ukjente. Han har bodd 4 år i en campingvogn i skogen for å være materiell fri og bare konsentrere seg om å meditere gjennom kroppens 9 livsenergier. Han har deltatt flere ganger på Norsk Fjellfestival, en av gangene satt han på en fjellhylle uten mat og drikke i en uke for å finne ut hva «ingen ting» er. Han har gått på pilegrimsturer med munker og prester både vinter og sommer. Han har syklet gjennom Spania og Frankrike alene i ukesvis. Han har tent bål, meditert og badet hver eneste morgen i 10 år. Han har vært i stillhet i 100 dager. Han har reist rundt med bevissthetspoden og møtt på mange spennende mennesker som jobber med bevissthet. NRK har laget to dokumentarer og han blir stadig vekk intervjuet i magasiner. Nå lanserer han 9 Livsenergier som er en treningsportal for dem som ønsker å utvikle seg gjennom denne metoden. 9 Livsenergier er etablert for å identifisere og trene så mange som mulig i å ta i bruk sin livsenergi. Hvorfor? Det er fordi hvert eneste menneske som kjenner seg selv blir et bedre menneske.

Handlekurv